Udfordring – Vis mig din stjerne

Udfordringen, kom herovrefra. Og er en jeg gerne tog op. Julestjernen, som jeg viser her, købte jeg for ikke så mange år siden. Den er af pileflet med lys på og rigtig sød er den. Den eneste brist den har er, en ikke ret lang ledning. Da mit “hus” desuden lider under mangel på stikkontakter, er det begrænset, hvor den kan hænge. Men nu har den fundet sin plads på en glasdør, der er mellem stue og soveværelse.

0

6 thoughts on “Udfordring – Vis mig din stjerne

 1. Der er mange årsager til jeg ikke pynter op i år som ikke skal skrives her…. Men jeg har det fint med det, og jeg har endnu engang spurgt sønnike om hvad han synes og han havde det fint med at der ikke var pyntet….

  Så måske næste år, når visse ting er mere rolige, som jeg håber på de er, så finder jeg pynten frem og pynter en smule…. Jeg har mit eget pynt, min mormors og min fars, så pynt er der rigeligt af, jeg regner med at sønnike får engang skal have det meste…. Under alle omstændigheder så skal pynten sorteres, og deles op i mindre portioner, og det har energien slet ikke være mentalt og fysisk… Men måske næste år.

  Ellers må det vente til jeg flytter til noget mindre når sønnike er flyttet hjemmefra, og han har fået det med sig han skal have, af møbler vi har fået til ham, porcelæn m.v., som står og fylder i kælderen, så der er uoverskueligt at komme ind og kigge, hvad der er mere…. det er også en årsag til jeg opgav ævret… 🙂

  Men uanset hvad, ønsker jeg dig og dine en glædelig Jul, og et lykkebringende Nytår…. håber at alt flasker sig for både dig og mig i det kommende og nye år.

  KH
  Helle

 2. Den er utrolig smuk din stjerne, jeg var ved at købe en et år, men kom fra det igen…. og så blev det ikke til andet end tanken….

  Ideen med at pynte den med gran er fin nok indendørs… men husk at spray en masse hårlak på granen så den ikke drysser…. og så naturligvis ikke pærerne for tæt på lakken.. 😉 Du skal jo ikke brænde hytten af..

  Men ellers er stjernen i sig selv meget smuk… den enkelhed og råhed passer smukt sammen.

  Jeg har slet ikke pyntet op, sønnike gad ikke, og ærligt talt så er jeg ligeglad… så jeg besluttede mig for at lade være også i år. Sidste år var vi slet ikke hjemme, så indrømmet der blev heler ikke pyntet op.

  KH
  Helle

  • Ja jeg er også glad for den. Ellers skal jeg bruge kunstigt gran – så drysser det ikke 🙂 Nej jeg skal dælme ikke brænde hytten af da. Men ja den kan sagtens stå alene.

   Er lidt ked af du slet ikke pynter op, men det er vist meget “moderne” kan jeg se rundt mig. Der er ikke mange naboer, der ser ud til at have gjort noget – dem overfor, som jeg kan se ind til. Det synes jeg er trist. Det er ikke altid man gider, men når man så får det gjort, er det meget hyggeligt alligevel – det er min oplevelse. Man kunne jo bare tage lidt, hvis man ikke ville give den “fuld skrue”….? Kh D

 3. Aii, hvor sjovt, sådan en stjerne, præcis magen til, har jeg haft siden vi flyttede herud. Jeg plejer at pynte den med grand, sådan ind og ud mellem kvistene og så hænger den på hoveddøren og byder velkommen, dog uden lys.

  Det ser godt ud. 🙂

  • Tak skal du have. Ja, jeg synes også den er sød, sådan lidt naturligt i alt det kunstige. Ideen med gran er god, men jeg er ikke sikker på, hvorvidt det duer, med lys. Men det kan da prøves sålænge jeg er her, så kan jeg da se.

Der er lukket for kommentarer.