Julepynt

Jeg elsker Julepynt. Hvor jeg er lidt Juletræt på mange måder, så elsker jeg den og det bliver jeg nok ved med. På turen til Irland, var det jo allerede storhøjtid for Julepynt og det i rå mængder.

Jeg får altid problemer, når jeg tager til England og som nu Irland, hvor de har traditionel og “rigtig” Julepynt, og ikke kun sølv og hvidt og alt det politisk korrekte som herhjemme. Næh, de ved lige, hvordan Julenissen skal skæres gør de. Det her tog stod i en butik ikke langt fra Kilkenny Stormagasinet, hvor jeg iøvrigt købte en lille nisse til at hænge op, men jeg kunne have slæbt en hel kuffert hjem. Altså lige bortset fra, at jeg ikke har plads til meget mere, så var jeg VILD med det her tog. Godt jeg hverken havde plads eller penge til at købe det, for så havde jeg bestemt gjort det.

Iøvrigt har jeg lige hængt nogle meget gamle kugler op (gamle som i antikke), som min mor og far reddede fra at blive smidt ud!!! Hvis jeg når, skal jeg vise jer dem i morgen. I det hele taget uhyggeligt så mange gode og brugbare ting, folk smider ud.

2 thoughts on “Julepynt

  1. Julepynt som futtoget er også lige mig; meget af det nymodens synes såvel design- som farvemæssigt mere at høre hjemme i glitrede boligblade o.lign. Nåh ja, smag og behag 😉
    Må dine juledage blive ligeså hyggelige som forventet 😀

    • Anjoe, jeg kan høre, vi er helt enige 🙂 Indtil nu er mine dage nøjatigt lige så hyggelige som forventet. Håber jeg også dine er!

Der er lukket for kommentarer.