Rigtig Glædelig Jul


Julepynt, jeg så på Punchetown Racecourse, og jeg kunne have købt mig fattig og endte med ingen at købe, hvilket selvfølgelig ærgede mig lidt bagefter

Kære venner og veninder fra nær og fjern

I ønskes alle en rigtig glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår herfra mig. Mange tanker til dem, som er triste og har sorg i sinde. Det er ikke sjovt, mens alle andre er glade og har Julefryd på alle hylder. Jeg har været der, og det bliver godt igen. Også I ønskes på trods en så god aften som muligt.

Julen fejres hjemme i fred og ro med lige, hvad jeg har lyst til at putte i den. Alene? Spørger du så nok? Og ja, alene! Men efter eget valg, og det er helt okay. 1. Juledag kommer min far her, og Juleaften og 2. Juledag har jeg fornøjelsen af at putte de firbenede. Så jeg får såmænd rigeligt at se til.

Kan I nu have det godt sålænge. Nåh ja og så var der jo lige noget med nogle fotos fra Irland – var der ikke? De ligger her. Tak til alle igen, for en vidunderlig tur. Jeg har endnu ikke nået at skrive diverse detaljer på fotos, men dem må I så enten vente på, eller selv finde “i arkiverne”.

0

12 thoughts on “Rigtig Glædelig Jul

  1. Også en lille hilsen fra Falster, skal der lyde. Tusind tak for alle dine dejlige indlæg her på bloggen. Det er altid en fornøjelse, at læse dem.

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.