En “mindre” fejl!!!

Jeg skulle i november læse min måler af. Det gjorde jeg så, og indtastede resultatet online. Let og elegant, og jeg tænkte, at så skulle jeg jo ikke spekulere mere på det. Først fik jeg brev om, at jeg skulle indtaste igen. Det gjorde jeg, og da jeg så havde gjort det, så fik jeg brev om, at jeg skulle ringe dem op. Det gjorde jeg så, og vi fandt ud af, at den stigning i ellen, jeg havde sidste år, var en tastefejl, og således skulle jeg have penge tilbage. Jeg er vel vant til ikke at være voldsomt optimistisk den vej rundt, men jeg regnede vel med omkring 1000,- kr. hvis det gik vildt for sig. Hvis jeg havde regnet lidt på det havde jeg selvfølgelig kunnet regne det ud, men det gjorde jeg ikke. I den slags ting, vil jeg da så hellere overraskes positivt. Det blev jeg så, men mere om det senere.

I går så jeg pludselig på min telefon, at min bankdame havde ringet. Jeg havde ikke lige mulighed for at ringe med det samme, og inden jeg nåede det, smed hun en sms også, og bad mig ringe. Så viser det sig, at DONG, var poppet op på hendes liste med et tilgodehavende på (hold fast) 37.000, – kr. a conto pr. 9. januar tror jeg det var!!! Say what!!! Hun var nær himlet og fik den afvist på betalingssevice og fik jo så ringet til undertegnede.

Jeg kunne så ikke ringe til DONG i går, men ringede her i dag. For nu at gøre en lang historie lidt kortere, så undrede hun sig også noget, hende jeg fik fat på, og spurgte om hun kunne ringe tilbage. Jo, det kunne hun da. Og det gjorde hun så og det viser sig, at hendes kollega, havde lavet en fejl i sin udregning og således havde lagt 2+2 sammen og fået 10 eller noget i den dur. Ihvertfald skulle jeg jo ikke betale, og jeg skulle heller ikke have det beløb tilbage jeg troede, men 12.000,- kr. Slet ikke så ringe endda som de ville sige i det jydske. Så nu er der forhåbentligt til lidt ekstra glæder i det nye år og til en “regnvejrsdag” hvis en sådan skulle dukke op.

0

10 thoughts on “En “mindre” fejl!!!

 1. Tillykke med de uventede penge! 🙂 Ja, det lyder som en mærkelig regnefejl, især med de 37.000, men godt, at det blev vendt til din fordel.

  0
 2. Dejligt, og så lige efter jul, hvor “hullet” som regel er lidt større end normalt.
  Min gemal har engang været lidt sløset med kommaet og betalt skorstensfejeren 25000,00 i stedet for 250,00 🙂

  0
  • Det er helt super, og de falder på et meget tørt sted da næste år, godt kan gå hen og blive lidt omkostningskrævende. Så nu har jeg forhåbentlig lidt at stå imod med.

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.