Det glade vanvid – originals please!


Jeg er med på at Julen lige er overstået, men denne video, synes jeg altså, I skulle se. Jeg er sikker på, I kan leve med det- SUK!

Er det bare mig, eller??? Jeg synes det er fuldstændig hul i hovedet, at bruge 26. mill kr. på at bygge et Graceland i Randers!

Jeg ville, aldrig, aldrig, aldrig nogen sinde sætte mine ben der, ligesom jeg heller aldrig vil til Disneyland Paris. Hvis jeg skal nogen af stederne, skal jeg da i originalerne. Al respekt for Elvis, som jeg også elsker, no doubt, men det der er altså hul i hovedet. Jeg har heller intet til overs for Legoland i Kina, eller hvor det var, de skulle hen.

Når det er sagt, så er jeg da helt med på og går ind for, at folk må bruge deres penge, som de lyster, men det forhindre mig altså stadig ikke i, ovennævnte synspunkt. Hvad synes du?

0