Hvad fik du at spise Nytårsaften?


Den franske gyldne og meget lækre kartoffelgratin, der var en del af min nytårsmenu

Jeg er så nysgerrig! Sålænge, jeg ved det, er det vel okay. Men jeg vil gerne høre, hvad du fik at spise Nytårsaften? Så fortæl endelig.

Her blev det lidt anderledes end planlagt. Egentlig skulle jeg have lavet noget esdragonsauce og almindelige kogte kartofler, men jeg så i farten rundt på nettet, at nogen skulle have flødekartofler. Jeg ELSKER flødekartofler eller kartoffelgratin, som det jo også er.

Jeg fandt min bedste Karoline frem, og fandt, den der gav gode minder og som smager så englene synger. Laksen blev bare dampet over noget vand tilsat esdragon og hvidløg, og til skulle jeg faktisk have haft broccoli, men det glemte jeg 🙂 Men så fik jeg friske cherrytomater til, og det gik såmænd også godt nok, omend nok ikke lige det logiske valg.

Grunden til, at jeg ikke fotograferede det hele sammen, var dels, mit hickup med tilbehør, og så det faktum, at min laks, altså ikke så særlig pæn ud. Den smagt fint, men på lækkerhedsskalaen sådan visuelt, manglede den altså noget. Broccoli’en ryger i gryde til en curry i dag tror jeg. Det er dagen derpå, og curry er altid godt til den slags. Glæder mig til at høre, hvad du fik.

0

8 thoughts on “Hvad fik du at spise Nytårsaften?

 1. Det ser lækkert ud … elsker flødekartofler…

  Vi fik så en wienerschnitzel lavet af en svinemørbrad, lækker flødesauce og små stegte kartofler
  Bagefter fik vi en frugtsalat lavet af friske frugter og en hjemmelavet råcreme…
  Og så skålede vi nytåret ind i hyldeblomstsodavand og ikke en sider som aftalt… den napper vi en anden gang… 🙂

  • Jeg ELSKER mørbrad, så det lyder rigtig lækkert, og også resten. Men hvorfor Hyldblomstsodavand og ikke en rigtig boblevand? Jeg elsker også boblevand og selvom jeg kun var mig, fik jeg da.

  • Islagkage og frugt lyder skønt. Jeg skal være ærlig at sige, jeg aldrig har prøvet Sushi, og heller ikke har den store lyst til det. Men bare I nød, er det jo godt.

 2. Godt nytår, Deborah. Vi spiste hummersuppe, og rødt kød med kartofler – det smagte dejligt. Lyder lækkert med din nytårsmenu.
  God søndag til dig.

 3. Godt nytår Deborah, håber du kom godt ind i det.
  Vi hentede mad ude fra.
  Reje/hummer suppe, Varm røget laks m/fiske terrine
  Kalveculette
  Flødekartofler og rodfrugter
  Bagte tomater
  Hindbærtrifili
  Kransekage

  Det smagte fantastisk og vi blev meget mætte

  • Også godt Nytår til dig Birgitte. Jeg kom fint ind i det. Tror også, jeg vil prøve at få mad udefra næste år eventuelt. Det lyder RIGTIG lækkert, det I har fået. Uhm!!Kan godt forstå, I blev meget mætte.

Der er lukket for kommentarer.