Mit Nytårsknald

Det var en god Nytårsaften. Jeg var ikke i modsætning til ofte, en smule ked af det, og for meget dvælende ved triste ting. Tværtimod, var jeg opfyldt af glæde over, alt det gode i mit liv. Måske det var turen i stalden om formiddagen, der bragte denne stemning til mig. Det skal ihvertfald gentages, for det var superhyggeligt. Den søde træner havde bagt kransekage og gav et glas boblevand. Uhm, det var dejligt efter at have tilbragt en meget, meget tåget og kold morgen med de firbenede. Jeg nød det, og havde travlt faktisk, men det var også nødvendigt for at holde varmen 🙂 Lille Lane, som vi kalder Royal Lane blev børstet fint, og ligeledes Miss Barcardi. Derudover børstede og ordnede jeg The Kicker som også var “til frisøren” og så var jeg ovre og ordne Beat Baby også, så der var faktisk nok at se til.

Jeg var så heldig, at få et lift hjem. Efter vi havde stået ude og fået champagne, var jeg helt ærligt gennemkold og dødtræt. Så dejligt med det lift. Og så hjem i et varmt bad. Der er ikke noget bedre, end når man har været flittig og ude og så komme hjem og få det bad. Og så faldt jeg altså i søvn og vågnede ikke før klokken 17. Så af samme grund spiste jeg meget sent, og fik først snøvlet mig i seng henad 03.30 tiden!! For første gang nogensinde, fik jeg så også taget fyrværkerifotos. Jeg har prøvet før, men med det lille kamera, og det duede altså ikke synes jeg. Men i går lykkedes det meget godt, hvis jeg selv må sige det. Let er det ikke, men det kan altså lade sig gøre. Så på flere fronter var aftenen en succes. Jeg er lidt træt nu, men vil smide mig på sofaen og blive der i dag, når jeg altså lige er færdig her. Håber I kom godt ind i det nye år også!

0

1 thought on “Mit Nytårsknald

  1. Flotte billeder, især det øverste og det nederste 😉
    Selv fik jeg slet ikke set noget nytårsfyrværkeri live, da Rimkogeren og jeg valgte at forblive i stuen for nedrullede gardiner med P4 kørende ret højt, så at Frederik slap for det meste af larmen udenfor. Heldigvis bor vi på landet, har kun 4 naboer tæt på, og blot 2 af dem fyrede krudt af – resten af “festlighederne” kom længere væk fra!
    Du ønskes alt bedst med dit motionsprojekt, og hvor ville det være rart, hvis du kunne få kontakt til din familie!!

Der er lukket for kommentarer.