Mandagstema – Nytårsønsker


En fantastisk morgen tilbragt med morgengalops i Newmarket i april 2011. Jeg har sjældent været SÅ nærmest lykkelig

Mandagstema, er Nytårsønsker. Og uha, dem er der mange af. Nytårsfortsæt og ønsker er bestemt ikke det samme, omend nogen af dem kan hænge sammen. Men vi prøver, uden der skal lægges noget i rækkefølgen:

1. En tur til Berlin, står højt på listen, og det er da ihvertfald også planen, at det skal blive i år.
2. Endnu et visit til Newmarket, dennegang i andet regi end mit personlige.
3. Lige så meget dejlig tid sammen med hestene, og alle de dejlige venner og gerne nogle flere visit på andre baner end lige Klampenborg.
4. Noget mere energi, som jeg kun får sådan i glimt, som f.eks. i dag, hvor jeg har nået mere end jeg nogengange gør på en hel uge.
5. At komme ind i en god rytme med Fitness, og at det selvfølgelig giver mig noget energi, og ikke mindst, hjælper på vægttabskontoen.
6. At jeg når det mål, jeg har sat mig i forhold til ovennævnte vægttab.
7. Generelt masser af dejlige oplevelser, som jeg også synes, jeg havde i året der gik.

At jeg gerne ville vinde den store gevinst i Lotto, er en ting, der er givet, men – men den er vist for generel til at komme på listen 🙂


Der var galops og heste i nogen mængder så man ikke forestiller sig det. Jeg ville gerne sige, jeg blev mæt af det, men nej det “smagte altså af mere”!

6 thoughts on “Mandagstema – Nytårsønsker

  1. Stora priset på Lotto.. det hade inte varit så dumt.. för övrigt har du en hel del att se fram emot om dina drömmar o önskningar går i uppfyllelse 🙂

    • Nej det ville bestemt ikke være dumt 🙂 Og ja, jeg tror også, jeg har noget at se frem til. Newmarket, har jeg så været i, og ved der er fantastisk og Berlin, har så mange rosende ord allesteder fra, at jeg også glæder mig helt vildt til det.

Der er lukket for kommentarer.