Manuelle indstillinger og at lære hele tiden

Selvfølgelig har jeg hele tiden vidst, at mit kamera, har manuelle indstillingsmuligheder. Men når der er fart på, kan det knibe med at sætte sig ind i det hele. Det kan jo så meget. Men efterhånden kunne jeg godt se, at skal jeg tage fotograferingen “to the next level” så er jeg nødt til at prøve mig udi det også. Jeg har bare ikke helt vidst, hvad der var op og ned. Og når det bliver lidt for teknisk, og noget med tal og sådan, så har jeg det med at bakke baglæns. Jeg skal have det i meget enkle termer. Catarina har løbende være sød til at give gode råd (tak for det), og forleden var det faktisk Tina, der fik mig på sporet af noget med hensyn til fotos i mørke. Fordi hun havde taget sådan et fint Julefoto (så også tak til Tina). Nu prøver jeg mig lidt frem og det går da helt godt som med solnedgangen herover! Øvelse gør mester. Det har virket før, og det gør det nok igen.

0

7 thoughts on “Manuelle indstillinger og at lære hele tiden

  1. Ups kom skisme da lige til at bytte om. 🙁

    Jo lavere et tal jo koldere og jo høkrer jo varmere, lige som temperaturen. Storry. 🙂

    • Okay, tak skal du have, jeg prøver at finde noget om det i min brugsforvirring 🙂 Jeg skal forresten lige have skrevet til mit webhotel igen. De spurgte mig om noget, som jeg skulle svare på, så får vi se om de kan greje den med din side. Indtil nu kan de ikke!

  2. Lige her ved solnedgang eller solopgang, skal du have den laveste ISO, da der er lys nok til at tage billeder ( grunden til Tina havde skruet op for ISO, er at det er indendørsbilleder, taget uden falsh)
    Det du skal være opmærksom på ved disse sol op og ned, er din hvidbalance, som kan stå på daylight eller shade, da det giver dejlige farver. Du kan også selv skrue på Kelvin knappen, hvis du er fortrolig med den. 🙂

    • Tak skal du have. Jeg synes også, det blev godt. Jeg kunne se det på nogen andre fotos jeg tog som test her i dag, at den skal man ikke skrue for højt, for så bliver det overbelyst. Jeg er ikke fortrolig med Kelvinknappen – hvilken en er det?? 😉

Der er lukket for kommentarer.