Stærkt vanedannende

Det der træninghalløj. Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor jeg ikke har gjort det for længst. Men sådan er der så meget. Bedre sent end aldrig. Det er bare godt for mig, kan jeg mærke allerede. Tager det relativt stille lige nu, også på grund af et knæ, der ikke har det helt optimalt, men jeg lavede mere i dag, end sidst. Og sådan skulle det gerne fortsætte. Du skulle tage at prøve det – jeg anbefaler 🙂

2 thoughts on “Stærkt vanedannende

  1. Jeg prøver skam – men der kommer altid noget bøvl med min ryg.. Men det er rart at få brugt kroppen! Godt du kom igang!
    Det er nemmere at være gammel hvis man har trænet!

    • Det håber jeg da, det bliver. Jeg føler mig ikke gammel endnu, men det kan jo snige sig ind på en. Hellere forbygge end helbrede. Jeg vil sige, at min ryg har godt af det. Jeg bliver øm, og får ondt, men på en anden måde og med tiden skulle det gerne blive bedre. Fik du lagt et program, der tog hensyn til din ryg? Prøv igen, for det skulle da kunne lade sig gøre. Jeg har ikke fået lagt program endnu, men vil helt sikkert også gøre, for det er nok det, der kan gøre forskellen.

Der er lukket for kommentarer.