Smartphone – hvad anbefaler du?


Jeg står overfor, at jeg næste gang, jeg skal have telefon, formentlig skal kaste mig udi en smartphone. Andet vil være åndssvagt. Jeg er også ved at være der, hvor jeg “tør”! Næste store hurdle er, hvilken, jeg skal vælge. Det er lige til at blive helt rundforvirret over (i min verden ihvertfald).

Det eneste krav, jeg sådan set har til den, er at den har GPS. Det er en funktion, som jeg foretiller mig, jeg kan have megen glæde af, eftersom jeg kan fare vild i den telefonboks.

Der er så mange muligheder/modeller. Jeg har en musikafspiller, så jeg har ikke de store krav til det, og jeg er jo sparsommelig, så det må også gerne være nogenlunde rimeligt i pris. Jeg har kigget priser, og bl.a. set Samsung Galaxy, som ikke koster “en krig”. Og den skulle være rigtig god. Mit store forbehold går på Interfacen – er den til at finde ud af?`Jeg har engang købt en samsung klaptelefon, der skulle være åh så smart. Den kunne ikke vise sms’er ordenligt og jeg kunne slet ikke finde ud af den – jeg har ALTID haft NOKIA. Og så er der alle de her HCT telefoner, og der er næsten flere muligheder end det er til at overskue.

Så nu spørger jeg jer kære blogpeople – hvad har I og hvad er jeres erfaringer/anbefalinger?

4 thoughts on “Smartphone – hvad anbefaler du?

 1. Jeg har en iPhone, og er superglad for det. Kjærsten har også iPhone, min mor, svigermor og mange af mine venner. Den duer til alle aldre, og talenter.

  Ellers kender jeg også nogen, der har og er glade for deres HTC.

  Nokia, var gode nok til at lave “dumb-phones”, men smartphones, er de ikke gode til. Dem jeg har testet, har været sindsygt langsomme, og dårlige – på “tryk fire-fem gange, før det lykkes, måden”.

  Sony Ericsson, laver også nogle ok Android-telefoner 🙂

  God jagt!

  • Tak skal du have Therese. Som jeg lige sagde ovenfor, så bliver det ikke en IPhone, næsten som et princip, men også af et helt økonomisk synspunkt. Jeg hælder foreløbig i retning af HTC. Jeg kender kun en, der har Samsung, og hun er okay glad for den selvom hun ikke bruger alle de smarte funktioner.

   Jeg er godt klar over, at jeg nok ikke skal vælge Nokia, da deres styrke ikke ligger der, og Sony Ericsson – tjah måske…. Ihvertfald tak for dit input. Jo flere kvalificerede udtalelser jeg får, jo bedre kan jeg vælge.

 2. Jeg har haft en HTC Desire, som jeg har været rigtig glad for. Nu har jeg en Samsung Galaxy SII. Den virker stort set på samme måde. Begge telefoner har android styresystem. Dem jeg kender, der har Iphone, er også rigtig glade for deres, og de har så et andet styresystem. Mine børn og børnebørn sværger alle til HTC, men mon ikke det er et temperamentspørgsmål

  • Tak skal du have Susanne. En Iphone bliver det ikke. Både fordi, jeg synes, der må være andet, der kan du end lige det, og så helt simpleth p.g.a. prisen. Jeg vil ikke betale dobbelt op, bare fordi det hedder en IPhone, selvom den sikkert er god. Nu har du ihvertfald givet mig lidt at gå efter.

Der er lukket for kommentarer.