Før weekenden

Her går det stille. Det er også okay. Det trængte jeg vist til. Er stadig ikke helt på toppen og har sovet som en sten meget af aftenen og dagen i går. Solens fremkomst gjorde godt, og jeg har nu fået lavet lidt praktisk her, da jeg jo desværre ingen “Marie” har til at gøre det for mig.

Du får dagens højdepunkter her:

1. Vaskede op
2. Lavede en rodfrugtgratin, til aftensmaden klar
3. Pakkede Juletræet i pose
4. Kæmpede med lidt af det andet Julepynt, der skal i kasser
5. Vaskede mere op, efter at have lavet gratin klar
6. Posten kom med en længe ventet pakke fra Hööks. Prøvede støvlerne, der desværre var for store.
7. Ringede Kundeservice for at høre, hvordan jeg returnerede.
8, Kundeservice hos YouSee kontaktet omkring en meget ustabil forbindelse – Problem fundet og løst!
9. Indimellem gøremål fik jeg set en skøn udsendelse på History Channel om Marilyn Monroe’s liv.
10. Lavede også en dejlig salat til aftensmaden – rødkål, gulerod og æble med sennepsdressing.
11. Får mig nu et lille glas vin, og vil se resten af “Luftkastellet, der blev sprængt” som sidder i maskinen.
12. Har desværre ikke fået det bedre over dagen. Snarere tværtimod, og har nu udviklet den karakteristiske nysen, frysen og snøften, der går forud for en forkølelse og som “bonus” et forkølelsessår under udvikling. “Skønt”!Not so!

Jeg vil gå under dynen, og håbe, jeg kan sove mig fra, at det bliver meget værre. Og så vil jeg ønske jer en god weekend.