Ja det skal det


Klik ovenfor for at komme til Det skal smage af noget

Smage af noget! I serien af madblogs, skal vi nu have en af de danske. Lise skriver selv om sine opskrifter og sin side:

Det skal smage af noget¨ er en blog med fokus på et sundere og slankere liv med lækker mad uden at sulte sig! Der er plads til at leve – alt er tilladt bare i lidt mindre mængder. Jeg tilstræber tre velafbalancerede måltider om dagen og tre mellemmåltider

Alle opskrifter har energifordeling, og går på, at man får 1400 kalorier om dagen. Så en rigtig god side til dig, der prøver at spise sundere, og lettere og gøre noget godt for din krop. Ihvertfald en side, jeg kommer til at bruge meget her fremadrettet, hvor der vitterligen skal tælles kalorier. Og jeg kan næppe være den eneste, der kan have gavn af det 🙂 Med denne vil jeg ønske jer en dejlig weekend.

0

2 thoughts on “Ja det skal det

  1. Dejligt at nogen tør sige, at maden skal smage af noget. Jeg har experimenteret med krydderurter og uanset hvor dårlig jeg er til det, er det en forbedring. Det er grønsagerne, som giver smagen, hvis man lader dem gøre det – kog i så lidt vand som muligt, og smagen sidder i vandet, som så kan bruges til en sovs. Undskyld, sauce 🙂

    Jeg burde tælle kalorier, men det er næsten umuligt at styre det. Forleden stod vægten på 99kg nu står den på 94, og jeg har ikke fundet patent-metode så jeg kan undgå oppustethed osv.osv. Men jeg laver gode grønsager, og det er god mad, som jeg indtager 🙂

    • Det er ikke helt umuligt, hvis man har en fast skabelon at gå ud fra. Der er bl.a. Madlog.dk som jeg synes var rigtig godt, den korte tid, jeg brugte. Og så er der jo Weightwatchers, som jeg benytter mig af, og det fungerer også fint.

Der er lukket for kommentarer.