Ved du hvad HSP er?

Det gjorde jeg heller ikke, indtil forleden dag, hvor jeg “faldt over” begrebet.

HSP – betyder Highly Sensitive Person

Det er nu gået op for mig, at jeg i høj grad, hører under den kategori. Det er der så bare aldrig blevet taget hensyn til og formentlig vidste man jo heller ikke i min barndom, at der var noget sådant. Men tydeligtvis, så hænger mange ting sammen med netop det, kan jeg se nu. Endnu en ah-ha oplevelse. Egentlig dejlige nok på en måde, at få selvom det er lidt sent. Heldigvis, kan jeg jo nu på mange planer tage alle de hensyn i verden, jeg vil.

Hvis du vil læse mere om Særligt Sensitive, så kan du gøre det flere steder. Jeg husker ikke lige hvordan, jeg havnede på sitet, men faktum var, at det gjorde jeg. Der er megen god information, ligesom der er er mange artikler site m.m. rundt på nettet. Særlig vigtigt, er det jo at være opmærksom på børnene, som ikke selv i samme grad, kan beskytte sig selv. Jeg kommer med et par links, og så kan I selv studere mere:

Sensitiv Ballance – Sensitiv Balance har fokus på at hjælpe særligt sensitive mennesker til at reducere og håndtere overstimulering og på at opbygge et liv i balance med sensitiviteten

Bøger om særligt sensitive mennesker på Saxo.com – bl.a. Elaine N. Aron’s bog, der har fået fokus på problemet.

HSP-Foreningen – Gode råd og information etc.

HSP-grupper på Facebook

2 thoughts on “Ved du hvad HSP er?

Der er lukket for kommentarer.