Formiddag med forhindringer

Det skulle have været så godt, men så startede det skidt. Far havde været meget, meget sløj hele natten. Så sløj, at han ville til lægen til morgen. Selvsagt, blev jeg også bekymret. Det må lægen også være blevet, for far skal videre til flere undersøgelser i morgen. Hm! Ikke godt! Men far har det heldigvis meget bedre og virker ikke ked af det mere. Nu er jeg så lidt spændt på, hvad det her undersøgelse siger.

Alt det her lægehalløj, forsinkede mig væsentlig i mine planer. Jeg skulle have haft bilen, men selvsagt skulle far da til lægen. Han var her lidt over 11. Så kunne jeg køre til Posthuset, og dernæste en tur til min læge.

Ingen stor hemmelighed, at også jeg skranter lidt for tiden. Det hele sejler – igen! Det er ved at blive en rigtig kedelig vane. Det er aldrig helt væk, men så snart, jeg ser en snert af noget virushalløj, så kommer det snigende og hænger godt fast. Nu har jeg også fået ringet til ørenlægen, som var inde over før og så må vi se. På den gode side, har jeg det perfekte blodtryk og en fantastisk hjerterytme sagde den gode doktor Jan. Desværre var der ikke tid før den 27. – men det kan det nu hurtigt blive. Så det går nok. Til gengæld sad jeg derovre hos lægen i 2 timer. Der var to med tid først, og så kom der et akut tilfælde, der fik lov at komme før mig.

Så var det videre over stepperne. Først handle et par dagligvarer, og så gik turen videre til Lyngby for at købe en barselsgave. Har nemlig venner, der lige har fået en lille dreng og ham skal jeg jo have en gave parat til, når de nye forældre orker besøg. Måske i morgen. Nu ser vi. Nu kan jeg godt finde ud af at slappe helt af, for jeg er næsten lige landet her på adressen, godt træt – og ja svimmel!