Drømmehuse

De her to fotograferede jeg forleden, da jeg var ude og gå på Kystvejen og lidt senere Bellevue Strand. Som jeg har nævnt før, så ligger der nogle fatastiske huse i det hele taget herude, og selvfølgelig er dem, der vender mod vandet nogen af de helt spektakulære.

Mange af dem, har dog hegn og hække, der gør, at det er næsten umuligt at fotografere dem. Her om vinteren er det lidt lettere. Hvis jeg er på den anden side af vejen kommer jeg for tæt på, så det er ikke let. Det kræver næsten en vidvinkel og så et hul i hækken. Men begge er ikke lige aktuelt 🙂

Men jeg synes selv dette 2i1 foto, er blevet ganske vellykket, og viser to huse, der begge er fantastiske på hver deres måde. Huset længst fremme, er selvsagt ikke født med glashuset. Jeg kan faktisk huske, det blev bygget. Nu har jeg vænnet mig til det, men om det var en løsning, jeg selv ville vælge, er jeg ikke sikker på. Jeg tror, jeg vil prøve, at tage netop dette motiv i forskelligt vejr/årstider, for at se forskellen. Det er et sjovt koncept.