Lettelse

Dagen har bragt en stor lettelse. Jeg har fået båret Julepynten HELT væk, som ned i kælderen væk! Oh som det var godt. Nu kan jeg se min stue for kasser igen. Det var skønt. Nu skal jeg så bare lige have gjort lidt rent og ryddet op et par andre bunker også, men det værste er væk. Der er jo grænser for, hvor effektiv man er, når man dingler rundt af svimmelhed. Heldigvis har det gået godt i dag, ovenpå 10 timers søvn! Det kan være det er det, jeg skal – få sovet noget mere og bedre. Det er da et forsøg værd.

Barselsvisit blev endnu engang udskudt, men det nås jo nok. Jeg og gave løber jo ingen steder. Og jeg kunne hellige mig pligterne her med Julepynten. Så det var såmænd fint nok. Vejret var interessant for nu at sige det mildt. Det sneede ret så kraftigt her en overgang. Jeg var også ude i det, og foto ovenfor er faktisk også taget mens det sneede ret så meget, men det fremgår egentlig ikke. Men det er taget modsat retning af, hvad jeg plejer og det er naboens altan og udsigt mod nord.

Gårsdagen blev tilbragt med at hjælpe en veninde med at flytte. Det gik rigtig fint, og jeg var mest pakke ned hjælper og (forhåbentlig) godt selskab. Vi fik lidt mad og var lige inde for at se, om vi kunne få et spejl, men droppede det, da vi langt fra var sikre på, at kunne have i bilen. Men træt var jeg, da jeg blev smidt af her sidst på dagen.

Her til aften har jeg så fået lavet mig noget ordentlig mad, og så skal jeg tidligt i seng, for jeg får besøg i morgen. Af hvem og hvad det går på, skal I få at høre i morgen formentlig. Håber I har haft en god weekend.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.