Skidt begyndt

Ugen begynder skidt og forhåbentlig går det da kun fremad. Min kære far, er blevet indlagt her til morgen. I skrivende stund, er de ved at undersøge, hvad der er galt. Har talt med ham, og han var jo tydeligt sløj. De mener enten en blodprop eller lungebetændelse.

Det helt dumme er, at far faktisk har været dårlig ihvertfald siden fredag (måske før), og endda har været til lægen og på hospitalet i sidste uge. Men heldigvis er han så nu i gode hænder. Jeg tror, det er noget med den generation, at de ikke vil være til besvær!

Nu undre du dig formentlig over, hvad jeg laver her så. Det skal jeg såmænd fortælle. Jeg passeer de to dejligheder ovenfor. Toby og Figo. De er det bedste selskab, men det er lidt svært at nyde under givne omstændigheder. Mere om det hele senere.

7 thoughts on “Skidt begyndt

  1. Pingback: En begivenhedsrig uge | deborah.dk

  2. Pingback: God weekend! | deborah.dk

  3. Pingback: Deborah's food and something

  4. Pingback: Deborah's food and something

  5. Håber din far snart bliver frisk igen. Det er noget skidt at han har gået så længe. Men er sikker på at han ikke lige er sådan at slå ud.

    • Som du måske har læst Lene, så går det ikke helt så godt, og de har fundet ud af, hvad der er galt. Hundene er min venindes, som jeg passed i mandags.

Der er lukket for kommentarer.