Frysende fødder

Man kan sige meget om den her situation med far og ret beset er det selvfølgelig noget skidt. Men skal jeg se det positive, så er det faktisk ret positivt, at skulle gå med lille hund de her X-antal gange om dagen. Jeg bliver luftet, får motion af en slags og ikke mindst får jeg taget lidt fotos også. Det med kun at tage et foto, det virker altså ikke rigtig for mig, må jeg indrømme. Hvis jeg først er i humør, så tager jeg langt mere end et. Jeg kunne sikkert godt tage et bare til det brug, men jeg er ikke sikker på konceptet virker for mig. Nu er det så ikke blevet fordi jeg har været syg etc.

I morges tog jeg så Emil med på hans første tur til Ordrup Kirkegård. Det synes han vældig godt om. Han nyder tydeligtvis nye omgivelser, megen mere motion og selvfølgelig mit udsøgte selskab 🙂 – Og nu her i dag spiser han også igen. Det var han lige stået lidt af på. Vi havde en dejlig tur, men det var bidende koldt og jeg frøs om tæerne til sidst, og jeg var lidt ked af det på lille hunds vegne for han må have været kold. Jeg skal prøve at finde hans frakke, for jeg ved, han har en et sted.

Faderen har det bedre, men at sige han har det godt vil være en overdrivelse af de større. Han har haft en blodprop og endda en ikke så lille en af slagsen. Grundet fars nyrer tør de ikke give ham en bypass, så det gør de så ikke, selvom det var den oplagte ting at gøre. De opløser proppen medicinsk. Og så skal de stabilisere far, og han skal være der i 8 dage, har de sagt. Fint for mig, hellere lidt for længe end lidt for lidt.

Som det ses, var det det smukkeste frostvejr til morgen og selvfølgelig skulle det foreviges. Nu skal jeg altså lige ned og have luftet hund for sidste gang i dag. Men det bliver lige ned på gaden og op igen, for det er hundekoldt og vi har gået to meget lange ture både til morgen og aften. Og så skal jeg i seng. Jeg er dødtræt og som tak for alt det her stress, har jeg nu igen forkølelsessår samme sted i mundvigen og ondt i halsen. Tydelige stresstegn hos mig.

Sov godt derude og igen tak til alle for jeres omtanke, støtte og opbakning og søde hilsener. Det betyder rigtig meget – og mere end I sikkert er klar over.

25. januar – Resten af fotos, fra dagens tur, kan findes her.

0

4 thoughts on “Frysende fødder

  1. Godt at hører at det går fremad med din far, selvom det er noget skidt. Også godt at de beholder ham lidt, så han ikke bare slipper ud for tidligt.
    Ja der er ikke noget så dejligt som at gå tur med en hund, låner jo selv mine søstres når jeg kan slippe afsted med det.
    Håber du får en god dag, sammen med Emil.

    • Tak skal du have, som du også ved nu, var det en kortvarig affære det med bedringen. Jeg har ikke noget imod det, men når det SKAL være X-antal gange om dagen, så går det sjove lidt af det. Men sådan er det.

  2. Dejligt det går bedre med din Far, trods blodprop og vand i lungerne. Og ja, motion får du nu sammen med Emil, det giver sig selv. Godt du kan hjælpe med pasning af ham. det giver også din Far ro til at blive rask igen.God dag her fra Falster, hvor det også er bidende koldt men flot-flot vejr.

    • Som du også har læst og hørt nu, så var det en kortvarig bedring. Det er også hundekoldt her, men ikke desto mindre skal Emil og jeg ud og lufte os nu.

Der er lukket for kommentarer.