En forgyldet morgen


Det er svært, at være sur, når man ser sådan en solopgang


Charlottenlund Fort


Vi så da en 2-3 friske morgenbadere forlade Søbadet, ingen i vandet – desværre – føj for en kold en, siger jeg


Udsigten ind mod byen og Svanemølleværkets trofast rygende skorstene


Først tænkte jeg, at den var syg, siden den ikke fløj sin vej. Som det ses, kom jeg meget tæt på den (mit 35-80 objektiv), men den var vist bare ikke vågen. Så snart, jeg havde taget foto, og den hørte kameraet, så fløj den

Vi nåede det lige. Solens opstand over Charlottenlund Fort og Søbadet. Smukt var det, og godt var det vi lige nåede, for senere forsvandt den ret så meget, den her ellers så flotte sol. Så det var dejligt.

Det giver, som jeg har nævnt før, noget mere overskud ti lnogen ting, når man har bilen. Ikke at der er noget overskud lige p.t, men lille hund skal jo ud, så der er ingen vej udenom. Og så kan jeg lige så godt kombinere tingene med, at vi får set lidt forskelligt.

Vi var et sted mere bagefter….to be continued! Sangen nedenfor kom jeg til at tænke på i morges, da jeg gik der i den flotte solopgang. En gammel sag, men en meget glad sang, der lige passede!

0

3 thoughts on “En forgyldet morgen

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Sikke nogle smukke billeder Deborah 🙂
  Der er så smukt i det område, hvor du tog de fotos – jeg er selv vokset op i Charlottenlund og selvom jeg ikke bor der længere, tager jeg tit derud alligevel og nyder området og tager fotos bl.a..
  Har et ønske om en dag at kunne vende tilbage og bo i en af de skønne villaer der – som jeg gjorde som barn – så venter blot på at priserne selvfølgelig rasler ned ;), så jeg kan få en fod indenfor!
  God bedring med din far – godt at de tager sig god tid til at give ham den behandling, som han kan tåle og beholder ham nogle dage på hospitalet.

  0
  • Hej Marianne, og velkommen til – jeg husker ikke, du før har været her på bloggen. Ja her er smukt, og rigtig mange fantastiske villaer, til nogen desværre mindst lige så fantastiske priser. Men det rasler da nedad nu, så måske du får din chance.

   Tusind tak også til dig for gode ønsker til far, som han i høj grad har behov for. Han skal opereres i morgen.

   0

Der er lukket for kommentarer.