Forstbotanisk Have

Som jeg nævnte Forstbotanisk Have i Charlottenlund. Den ligger faktisk mellem Charlottenlund Slot og Charlottenlund Station, sådan helt bogstaveligt. Der er en vej imellem, men ellers passer det lige præcis.

Haven undergår i øjeblikket en stor renovering, som har været efterlyst af mange af kommunens borgere. Vi er endda nogen, der har en lille gruppe på Facebook, hvor der kan læses nyt om sagen og haven, så kom frisk. Vi har sandelig plads til flere.

Nu da jeg var der, så blev der jo taget en mængde fotos til gavn og glæde for gruppens interesserede medlemmer og de ligger (resten) i albummet her.

2 thoughts on “Forstbotanisk Have

    • Det lyder som en dejlig beskæftigelse. Jeg går ikke specielt efter fuglene, men er der en (som solsorten forleden), der lige byder sig til, så fanger jeg den dag :-). Der er rigtig hyggeligt og der bliver flot nu der bliver ryddet op.

Der er lukket for kommentarer.