Riget

Det står ikke godt til med fars hjerte. Han har 3 årer forkalket i sit hjerte, næsten fuldstændig. Heraf den store kranspulsåre. Så der var ingen vej udenom en rigtig by-pass, for uden en sådan går det slet, slet ikke. Så far er klokken 15 overført til Riget, hvor han skal opereres.

Hvornår det bliver ved jeg ikke endnu, men jeg nåede lige at sige farvel til ham. Han var ved at blive kørt ud til ambulancen, da jeg kom for at hente de ting, han ikke skulle have med. Så vi har stadig brug for alle de krydsede fingre I kan klare.

0

10 thoughts on “Riget

 1. Kære Alle, tusind tak for jeres gode ønsker. Bliv ved at krydse. Far har brug for det. Det går rigtig, rigtig skidt.

 2. Kæreste Deborah

  Her krydses fingre alt jeg overhovedet kan, jeg er ked af at din fars hjertes kranspulsåre er kaput, men husk at når den er lavet så funker det kære hjerte igen…..

  Alle gode tanker til din far, og til dig hans datter…. som hvis jeg kender dig ret, er bekymret, og det forstår jeg så godt…. Jeg sender begge mange tanker om en snarlig helbredelse af din far.

  KH
  Helle

  • Kære Helle

   Alle de gode tanker og ønsker og søde ord, gør godt. Det er tungt, for det er risikofyldt, men hvis ikke der var en chance for, at det kunne lykkes, så gjorde de det simpelthen ikke (sygeplejerskens ord), så det finder jeg en vis trøst i. Det værste er, hvis fars nyrer ryger på det, for så hedder den dialyse. Men nu var der ikke noget valg, og så må det være sådan. Nu er det bare, at holde vejret og håbe det bedste. Så jo, er bekymret, men det kan jo ikke være anderledes, og så må vi tage det med.

   Kh Deb

  • Tusind tak Lene, hver en tanke er dybt værdsat. Du får et knus tilbage. En god ting, kan ikke gøres for ofte.

Der er lukket for kommentarer.