Operation midlertidigt aflyst

Lægen har lige haft ringet. Det viser sig nu, at far oveni alle sine andre komplikationer, har en infektion. Den er de helt sikkert nødt til at få styr på, før de gør noget som helst. Ellers er risikoen alt, alt for stor.

De er nu også der, at de formentlig prøver ballonmodellen først, og går ind og kigger en gang mere. For det kan give ham noget bedring ihvertfald. Men intet er sikkert endnu. Det kan godt være, de igen må konstatere, at det ikke er nok. Men kan de ikke holde hans smerter i skak sålænge de får styr på infektionen bliver det det først ihvertfald. Så i venteposition igen. Ikke så fedt, og da slet ikke for far. Suk!

0

2 thoughts on “Operation midlertidigt aflyst

  1. Åhhh nej Deborah, det gør mig ondt for din fra at han må have smerter endnu længere…. Jeg sender alle de gode tanker jeg kan og håber på alt det bedste jeg har lært at der snart sker en ændring til det bedre…. Så din fra kan få sin operation og komme sig igen.

    Sender mange kærlige tanker til dig også

    KH
    Helle

Der er lukket for kommentarer.