Forfra og om igen

Du husker måske, jeg skrev lidt om mine betænkeligheder ved sko online! Hprf! Nu er alle mine fordomme næsten gået i opfyldelse. Først var det staldstøvler, der var for store og måtte returneres og siden var det træningssko, der ligeledes var for store. Til gengæld købte jeg et par andre staldstøvletter på tilbud og de passer som skabt til mig. Hmprf! Hvad skal jeg så snart konkludere?

Sidstnævnte købte jeg hos Horze, hvor jeg har købt støvler før, der bare passede. Dog ikke over nettet men i butik. Så det kan ikke tages til indtægt, sådan umiddelbart, for mærket er ikke det samme.

Det gælder om at vide, hvilke mærker, der passer en og i hvilken størrelse, når man køber sko på nettet. Især når man som jeg har en meget smal fod, og rigtig meget fodtøj er for bredt. Nu tror jeg de to mislykkede indkøb bliver gjort i en fysisk butik. Har du erfaringer udi det med online indkøb af sko?

0

1 thought on “Forfra og om igen

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.