I nødens stund….

I sådan en situation (fars sygdom), skal jeg love for, man finder ud af, hvem ens venner er. Som jeg har nævnt, så er jeg utroligt taknemmelig for alle jer, der støtter og bakker op, så meget I kan. Om det så bare er en lille hilsen om god bedring til far, så luner det altsammen. For jer, kan jeg ikke takke nok!

Når det er sagt, så kan jeg heller ikke lade være at bemærke dem, som overhovedet ikke har sagt et “pip”! Folk som jeg egentlig anså for at være venner. Ikke så meget som et god bedring til far. Om ikke andet, så for min skyld, for mig kender de jo, omend de måske ikke kender far. Og ikke mindst, så ved jeg, at jeg har været den første til at støtte og opmuntre dem i svære situationer. Og selvom jeg prøver at hænger hårdt på at være positiv, og fokusere på det gode, så noterer jeg mig altså også lige resten…..!

0

10 thoughts on “I nødens stund….

 1. Ja, desværre er det i sådanne situationer at man førs finder ud af det, men heldigvis er der osse mange som er rigtige. Jeg har selv prøvet deltog efterfølgende sorteret dem fra, helt og holdent fra, og har ikke fortrudt.

  God bedring til din far og husk osse at passe på dig selv selvom du lige nu har meget at se til. 🙂

  • Du har ganske ret, der er utroligt mange søde mennesker, og jeg har sørme også opdaget, at jeg er heldig, at kender rigtig mange af dem. Og det vidste jeg godt, og er meget taknemmelig for alle dem, kan du tro. Men som du skriver, der er da nogen, man får lyst til at sortere fra.

   Tak for gode hilsener også fra dig. Meget værdsat. Jeg prøver at passe på mig selv, og synes, det går rimeligt. Jeg skal bare ind i en rytme under andre omstændigheder. Bl.a. i forhold til pasning af hund.

  • Tak skal du have. Er glad for hver en tanke og hilsen kan du tro. Det har været (og er stadig) en barsk tid. Som du har læst, er det gået godt heldigvis. Så langt så godt og en dag ad gangen.

 2. Jeg forstår godt dit hjertesuk, Deborah – jeg har selv prøvet det; det med at man finder ud af hvem der er ens venner, når det virkelig gælder…
  Jeg håber, på nuværende tidspunkt, at din far har overstået operationen og at det er gået fint!
  Kh Marianne

  • Tak Marianne. Ja det er jeg vist ikke den eneste, der har prøvet. Men så ved man da det ihvertfald. Hvem man kan regne med.

   Som du har læst, så er operationen gået godt. Det tager bare tid at komme sig på sådan en omgang, når man er 80 lige straks.

 3. Her fra Falster sendes også de varmeste og bedste ønsker om, at alt skal gå godt med operationen og derefter. Godt din Far har dig, så han også ved at Emil bliver passet og plejet efter kunstens regler. Det er guld værd.

  • Tusind tak. Som det vides nu, så er operationen gået godt, omend der er et stykke før, vi er hvor vi skal være. En dag ad gangen.

 4. Idag vil mine tanker gå til først og fremmest din far, men bestemt også til dig hans datter….. Jeg krydser fingre for at alt går som det skal og at din far snart igen er vel hjemme og har det godt.

  Alle gode vibes sendes, lyse tanker og gode ønsker din vej ven

  KH
  Helle

  • Tusind tak Helle, det varer vist lidt før vi har far hjemme. Men bare han bliver “så god som ny”, så skal jeg ikke klage over ventetiden.

Der er lukket for kommentarer.