Update på far

Kære venner

Far har det som forventet i og med, at han har været sådan en stor operation igennem og var dårlig inden. Han er lagt til at sove, så hans krop kan komme sig. Måske bliver han vækket i morgen, men det bliver vurderet der.

Som “plaster på” den lidt trælse kommunikation, der har været i dag, talte jeg med en rigtig sød sygeplejerske, da jeg endelig fik hende røret (hun glemte, at jeg var der!!!). Hun beklagede den lidt uheldige kommunikation, men sagde vi kunne ringe hele døgnet, men skulle bare være forberedt på, at der kunne forekomme ventetid. Det viste sig også, at det nummer, de havde skrevet ned til mig, havde et ciffer forkert. De havde prøvet at ringe forgæves på det. Så ret skal være ret. Vi håber, det kører lidt bedre fremover.

Igen TUSIND, TUSIND tak for jeres support og gode tanker. Uvurderlige for mig i en barsk tid. Forhåbentlig kommer det til at gå fremad nu, men vi kan stadig bruge jeres gode “vibes” som jeg er sikker på har hjulpet også far, men helt sikkert mig.

Masser af knus til jer alle

4 thoughts on “Update på far

  1. Lyder som om det er gået godt. Nu skal han bare have god tid til at komme til kræfter. Og så det allervigtigste: Efter et par måneder, når han føler sig helt ovenpå igen, skal han HUSKE hele tiden at passe på sig selv. (Det glemte min far) Husker han det, kan han have mange gode år endnu. Du er der jo til at “passe på” ham. Fortsat best of luck til jer begge.

    • Tusind tak Erik. Han skal have meget godt tid. Jeg vil gøre mit til at han passer på sig selv bagefter. Lige nu skal vi først have ham på benene igen.

  2. Godt at høre at operationen er overstået. Rigtig god bedring til din far, nu hvor han skal komme sig efter denne…jeg ønsker ham masser af fornyede kræfter, energi og styrke til at komme sig.
    Du må have en rigtig god weekend, hvor du forhåbentlig kan få ladet lidt op,
    Knus Marianne

    • Tusind tak Marianne. Far skal i den grad komme sig. Han har været utroligt meget igennem. Men han er også sej, når han har kunnet stå det igennem på trods af, hvor dårlig han var inden. Vi tager lige nu en dag ad gangen.

Der er lukket for kommentarer.