Forfrossen

Det var en meget, meget kold morgen. Mit termometer sagde -11 grader, men det er som sagt på 2. sal, og senere hørte jeg om helt ned til -15 længere nordpå og ved jorden. Det er dælme koldt. Jeg tog Emil under armen og kørte til Gentofte Kirkegård. Den sidste af kommunens kirkegårde, jeg sådan set mangler. Eller mangler og mangler. Jeg har fotograferet den, men med IXUS en mørk og regnfuld dag. Så i dag var en anden historie. Og der var smukt og dejligt at går rundt. Det er en stor kirkegård, og der er bestemt basis for en tur mere. Der er grænser for, hvor langt tid man orker at gå rundt, når det er så koldt. Selvom man er pakket ind som en mumie bliver man kold til sidst. Og jeg skal jo også tænke på Emil, der godt nok også har frakke på, men stadig er det jo koldt.

Bagefter kørte vi en tur ned til stalden. Der blev han i bilen, for det er trods alt varmere, og han sad der ikke længe alene. Og han var også dejlig varm, da jeg kom tilbage. Det var dejligt lige at se dem, især træneren, som jeg ikke havde set længe. Der var kaffe og wienerbrød, og en sludder både med to-benede og firbenede. Da jeg kom hjem blev jeg i den grad grebet af en energidjævel og fik ordnet jeg ved ikke hvor meget, men mere om det senere. Som altid flere fotos på flickr senere.

0