Tip og gyldne flydende vitaminer

For snart noget siden, købte jeg en saftpresser til en yderst rimelig penge. Jeg kan ikke sige, jeg har “misbrugt” den på nogen måde. Men den er dejlig at have. I dag slog det mig lige, at den kan spare en for at smide frugt ud.

Kender du ikke det, man får købt nogle (et eksempel) appelsiner, der slet ikke er saftige nok, eller er for sure, søde eller noget helt 3. – eller æbler, der er blevet melede? Jeg kan ikke døje melede øbler.

Nå, men ihvertfald købte jeg nogle mandariner her for nyelig, som bare ikke var gode. De var også ekstremt billige. Og jeg havde egentlig ikke tænkt over det før forleden. De skulle da bare presses til saft.

Så de røg i saftpressen sammen med to gulerødder og en halv økocitron. At sige, det smagte godt forslår næsten ikke. Du skulle prøve det. Man føler vitterligt, at man drikker flydende solskin. Og skulle du være ekstra energisk, så kan pulben fra frugten bruges i chutney eller koges til marmelade. Der behøver faktisk ikke gå noget til spilde.

5 thoughts on “Tip og gyldne flydende vitaminer

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Pingback: Deborah's food and something

 3. Jeg har også en frugtpresser, men får den alt for sjældent brugt…
  Når jeg så endelig får taget mig sammen, ja men så smager den friske saft jo vidunderligt!

  • Marianne, jeg ved ikke, hvordan denne kommentar er smuttet for mig, men faktum est. Sorry, det er over et år siden, men nu får du et svar ihvertfald.

   Du har ganske ret, når man endelig tager sig sammen, så smager det fantastisk! Tak for din hilsen som bestemt er værdsat, omend jeg altså på uforklarlig vis, ikke har set den.

 4. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.