Time-out og update!

Jeg trænger til en time-out! Jeg er kørt helt flad på det her hospitals-race. Det er hårdt at have en gammel syg far. Så meget kan jeg sige.

Når det er sagt, så tusind tak til alle, der forstår, støtter og opmuntre alt de kan. Og så er der alle dem, som ikke har fattet en bønne, og som bare “braser” på uden hensyntagen til hverken patienten eller os andre. De får ingen tak! Der er dem, der gerne vil besøge og være der for patienten, og så dem, der gerne vil føle sig vigtige.

Desværre har der også været nogen af sidstnævnte – blandt andet en helt vildtfremmed, der på trods af besked om, at jeg nok skulle sige til, når far var klar til besøg alligevel brasede sig på i dag og har kimet hospitalet ned. At sige, jeg er tosset forslår ikke. Men jeg kan jo kun sige, det falder tilbage på vedkommende selv.

Far er nu overflyttet til sengeafsnit. Han må gerne få besøg, omend det skal være KORT! Nu kan nogen andre så besøge ham i morgen, for jeg skal have en time out. Jeg er “kortsluttet “lidt, og reagerede vist på det hele her i dag, hvor det bare blev for meget! Min søster er syg, så hun hverken kan eller skal besøge. Men far er meget træt og svag, så skulle han springe en dag over uden besøg, tror jeg ikke, det skader spor. Kede sig gør han ikke, for de træner med ham og gør ved. Han skulle jo helst på benene igen.

I må lige have min blog lidt undskyldt, for jeg trænger til at være uden flere pligter end højst nødvendigt, så mit 365 dages projekt, må jeg altså droppe lige nu. Jeg orker det ikke. Hvis jeg får tid og lyst til at skrive er det sådan, men lige nu kan det meget vel være det modsatte.

I dag var jeg et kort smut i Dyrehaven. Det var bidende koldt, for der blæste en strid vind. Sneen, som var så pæn derude, er næsten væk (foto er fra sidst, jeg var der). Et besøg hos den dejlige Sin Cocos på Ponycentret og hilsen på dejlige hestevenner der, var dagens højdepunkt.

Bagefter besøgte jeg min far, og det var selvfølgelig godt nok, men det hele blev mig lidt meget her i dag af mange grunde. En sød sygeplejerske tog en god snak med mig, og det hjalp da, men jeg kan godt mærke, at jeg nu er “hudløs” og helt vildt træt. Så altså Time-out!

0

6 thoughts on “Time-out og update!

 1. Tusind tak for jeres søde hilsener allesammen. Ja, jeg prøver at passe lidt på mig selv, for ellers kan jeg godt mærke, det ikke går. Og der skal nok blive rigeligt brug for kræfterne fremadrettet.

  Jeg håber, det kommer til at gå godt. Indimellem kan det godt være svært, at tro på, men de har set meget værre siger de, og jeg må jo stole på de professionelle. Igen tak for, at I er der, det betyder helt sikkert noget. Især når man er alene (sådan da).

 2. Det er en lang vej for Jer alle at gå og jeg kan godt forstå, at du (og måske også andre) har brug for at trække stikket for en stund. Rigtig god bedring til din far og god hvilepause til dig.

 3. Jeg tilslutter mig de tre andre piger. Og ja, du skal passe dig selv og dit helbred, for at kunne give din positive energi videre til din Far. Rigtig god weekend herfra………..

 4. Kæreste Deborah

  Tag det stille og roligt i dit eget tempo, husk der er 2 vigtige personer her, der er din far som nok skal komme på benene igen med tiden og så er der dig selv…..

  Når det er sagt så ønsker jeg din far en rigtig god bedring og dig selv en stille og rolig dag imorgen hvor du må love at passe på dig selv og geare ned….

  Med mange gode tanker din vej og masser af healende tanker til din far…. Ønsker jeg dig en god dag imorgen

  KH
  Helle

 5. Godt at din far bliver plejet og passet godt på hospitalet, med genoptræning hver dag. Herfra bliver der fortsat tænkt gode og positive tanker til ham og til dig – og også sendt gode vibes 🙂
  Du har i da i allerhøjeste grad brug for at få ladet dine egne batterier op igen – det er fuldt forståeligt.
  Knus Marianne 🙂

Der er lukket for kommentarer.