The Greatest Love of all – R.I.P.

Det er i sig selv ikke særligt opløftende at være på hospitalet og besøge far, men det bliver ingenlunde bedre, når jeg samtidig skal “serveres” nyheden om Whitney’s alt for tidlige bortgang.

Jeg må indrømme, jeg har forventet denne dag ville komme, og har sådan set bare troet, den ville komme før end den faktisk gjorde. At jeg helst havde set, det helt helt anderledes, giver sig selv.

Whitney har været helt fantastisk og kunne være blevet på toppen. Hun traf nogle rigtig dårlige valg i livet – en af dem at gifte sig med Bobby Brown, og derfra gik det desværre kun en vej. Var det gået sådan uden ham? Tjah, det var det måske, og måske ikke. Hjulpet har han ihvertfald ikke, men selv efter skilsmissen fra ham gik det nedad. Men da havde Whitney også formået at ruinere, det der kunne være blevet musikhistoriens største karriere. Hun var et kæmpetalent, men spildte det sørgeligt.

Jeg håber og tror, hun i det mindste har fred, hvor hun er nu. Og så henviser jeg iøvrigt til CAPAC’s også gode efterskriv om Whitney. Overskriften henviser til en af mine favoritsange med Whitney. Den handler om, at man skal elske sig selv. Så trist, at hun ikke selv formåede, at gøre netop det. Du kan høre den her (gør dig selv tjenesten, at lytte, det er Whitney, når hun var bedst – jeg får gåsehud HVER gang jeg hører den).

0

4 thoughts on “The Greatest Love of all – R.I.P.

  1. Ja, en stor stjerne er blevet slukket, alt for tidligt…
    Hold da op hvor har jeg også lyttet til Whitney Houston tidligere – hendes fantastiske sange – der var en helt speciel power og magi i dem, synes jeg, og nyder stadig disse sange, fra tid til anden.

    • Jeg ELSKER Whitney’s stemme og hendes musik, for størstepartens vedkommende, og lytter ofte til dem. Jeg havde 3-4 albums med hende i sin tid, men har aldrig fået købt nogen CD’er med hendes, men jeg har musik på computeren med hende, og nu er der jo Spotify (genialt opfindelse). Som skrevet, jeg havde frygtet denne dag ville komme og det er uendelig trist.

Der er lukket for kommentarer.