Meatfree Monday – Kæmperavioli med tomatflødesauce

Jeg elsker pasta, og jeg elsker svampe. Og i dag faldt jeg for fristelsen til kæmperavioli med en flødesauce. Noget jeg af gode grunde gør meget sjældent. Jeg nyder det så til gengæld mere, når det en sjælden gang sker.

De her ravioli, smager bare så godt. De koster også lidt men eftersom det var Meatfree Monday, så skulle det jo være hele måltidet og så er der lidt til overs til frokost i morgen.

Lidt rød peber, løg og et fed hvidløg svitses i olivenolie og tilsættes lidt cayennepeber (bare et touch), frisk hvidløg og cherrytomater og et lille skvæt balsamicoeddike og lidt frisk basilikum, når det her simret lidt (også under låg), fløde tilsættes, og der smages til med salt og peber. En himmerigsmundfuld var det. Opskriften kan sagtens laves vegansk med veganske ravioli og en havre- eller soyafløde.

3 thoughts on “Meatfree Monday – Kæmperavioli med tomatflødesauce

  1. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.