God weekend og update!

Det er det allerede her. Emil og jeg har været på “roadtrip” til Fortunen, Enghavelyst og banen og har hygget os vældig med det. Endnu bedre, Patienten har det meget bedre og er mere vågen og forståelig end længe. Der er stadig lang vej, men det rykker den rigtige vej på alle planer, så jeg er overbevist om, at det sidste nok skal komme! Det er glædeligt udover beskrivelse!! Så weekenden kan kun blive god.

Ovenstående er mit skrivebord. Så kan I se, hvor jeg sidder, når jeg skriver til jer. Det har jeg måske vist jer før, men hvad jeg ikke har vist, er den smukke kalender, jeg var så heldig at vinde i Anglofelia’s konkurrence – der er en med hvert nyhedsbrev, så vil du vinde ting og sager, så….. Og det røde julehjerte på hylden – et Julehjerte, der blev glemt i farten og ikke er nået længere 🙂 Rigtig god weekend til jer alle!

0

2 thoughts on “God weekend og update!

  1. Glædelige nyheder med hensyn til din far! 🙂
    Ja, den lille Emil kommer da rundt til steder, han ellers ikke ville have kommet, hvis du ikke skulle gå ture med ham for øjeblikket 😉
    Anglofilia er en dejlig butik – har selv købt nogle laptrays derfra, som jeg er meget glad for – var ude i selve butikken/showroom’et sidste år og købe dem, før det blev flyttet til Ordrupvej; der var rigtig hyggeligt og mange skønne ting at vælge imellem – glæder mig til en dag at besøge Anglofilias nye showroom på Ordrupvej.
    Rigtig god weekend til dig også!

    • Det er bare så skønt det går fremad med far. Dog bliver jeg frygtelig ked af, når han bliver forvirret. Men det skulle gå over. Ja Emil får en på opleveren, og han nyder det i fulde drag. I dag var vi også en tur i stalden. Jeg har desværre ikke været hos Anglofillia endnu, men det er på “to-do-listen”. Det er da det mindste, jeg kan gøre. Nu har jeg to gange været heldig at vinde i deres konkurrencer 🙂 Først en smuk Julepude, og nu her en dejlig kalender med smukke motiver fra det engelske. Jeg havde en dejlig weekend, det håber jeg også du havde.

Der er lukket for kommentarer.