Aftenøvelser med et pletskud


Arne Jacobsen’s Tankstation

Som nævnt, øver jeg mig udi det med fotos henunder aften. Jeg kan ikke sige, jeg har fundet “de vises sten”, men jeg prøver mig frem, og i dag lykkedes det udover, hvad jeg havde forventet, men det var også knapt så mørkt, og jeg fik dette i kassen. Hvis jeg selv må sige det, synes jeg, det er et pletskud 🙂

Hvad der fik mig til at tage noget så relativt kedeligt som en benzinstation, var dels uret med de røde lysende visere etc., og lyset under halvtaget. Normalt er jeg ikke den der går helt i selvsving over Arne Jacobsen, men som det vil vides, var jeg glædeligt overrasket over hans eget hus, som jeg så på et tidspunkt. Jeg synes også Bellavista er okay, omend jeg ikke ville brække noget som helst for at bo der, men lige denne benzinstation, synes jeg har noget. Desværre blev det den eneste af sin slags, og er selvfølgelig fredet. Og således er den nu foreviget her også.

Der var flere fotos, der blev okay til aften, men dette ene skud, gør at de andre er knap så betydningsfulde. Efterfølgende slog det mig, at jeg her har “slået to fluer med et smæk”, for dette foto, passer også til Mandagstema, hvor det så passende kan komme med også. God aften til jer.

6 thoughts on “Aftenøvelser med et pletskud

  1. Pingback: Fredag var hundepasningsdag | deborah.dk

  2. Yep, helt bestemt et pletskud, du der har taget!
    Jeg har også altid syntes vældigt godt om denne skønne, anderledes tankstation 🙂

Der er lukket for kommentarer.