Camouflagepasta – eller en måde at få flere grønsager i ungerne

Nu har jeg godt nok ingen børn, men det slog mig, da jeg lavede den her pasta i går, at det var en super måde at få nogen grønsager i ungerne, de ellers ikke ville røre med en ildtang. Jeg håber da, at moderne børn, bliver introduceret til mange grønsager, men det er jo ikke ensbetydende med, at de spiser dem! Det ved vi vist godt, hvis vi er realistiske.

Åbenbaringen kom, da jeg var ved at lave aftensmad og gennemgå mit køleskab. Jeg havde en rest kogt og snittet hvidkål til overs fra da jeg lavede stuvet hvidkål. Og enten skulle jeg fryse det og gemme til næste gang, eller bruge til noget andet. Det var der næsten for lidt til, og jeg smider altså ikke mad ud – no way!

Jeg havde jo tænkt, at jeg skulle have pasta, og jeg havde faktisk også en rest pasta, omend ikke ret meget. Så var det jeg tænkte, at jeg ikke har godt af for meget pasta, og hvidkålen ganske udemærket kunne udgøre sundt fyld. Og det kunne det så ganske fint, og det gav bare lidt tekstur og ekstra smag, uden at smage af kål, for det var jo camoufleret med rød pesto, lidt cayennepeber, karry, hvidløg og løg, og så lidt cherrytomater til slut og det smagte bare rigtig dejligt. Så har du svært ved at få grønsagerne i ungerne, så smid dem i dine sædvanlige retter, sådan camoufleret. Jeg er sikker på, de slet ikke opdager. Du kan også koge og blende og komme i gryderetter etc., rive og komme i frikadellerne med mere, hvis det skal være. Og der er jo ingen der tager skade af mere grønt – vel?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.