En firkantet løsning

Kender du de her Thai-cubes? Gør du ikke, så er du blevet snydt for noget godt. Ihvertfald efter min mening. Indrømmet, at lave sådan en omngang thai-ting selv, tager ikke mange sekunder. Dog flere end det tager at smide denne i mikroovnen.

Og ja, jeg indrømmer, jeg har sådan en tingest! Jeg er kun et menneske, og selvfølgelig levede vi i den idelle verden, stod jeg og lavede ernæringsmæssig korrekte velsmagende måltider HVER dag, til hvert måltid. Jeg ved ikke med dig, men jeg lever altså i virkeligheden fremfor den idelle verden.

Og virkeligheden byder mig, at jeg ofte ikke har energien til at lave mad, endsige tænke tanken næsten. Og så er den her en god løsning. Man kan selvfølgelig (hvis man orker) koge nogle grønsager til, og således få et lidt mere afballanceret måltid. Men det smager godt. Jeg har prøvet 3 varianter, men det er denne, der ryger i kurven hver gang (ikke at det sker SÅ ofte, men når det gør). Find din, og hav en løsning på de der dage, som du måske også har…. De fås i bl.a. Netto til en 20,-‘r.

Dette adstedkom så lige den næste afstemning også:

[poll-id=22]

6 thoughts on “En firkantet løsning

  1. Jeg har prøvet den gule og den røde (red curry chicken) og kan faktisk lide dem begge 🙂

  2. Ja, jeg kender godt disse Thai-cubes Deborah og jeg synes også, at de smager ganske glimrende, når man ikke orker at lave mad selv en gang i mellem, eller ikke har tiden til det pga andre ting.

    • Det er da klart på listen over ting, jeg gerne gad prøve engang – uha den er lang den liste. Er slet ikke i tvivl om, at det må være godt. Kan være jeg skal kaste mig udi min egen når rask.

Der er lukket for kommentarer.