Hvordan det går…eller ikke går!

Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal sige. Bedst som jeg synes, det går bedre, så bliver vi sat baglæns igen. Flytningen har taget mentalt på far, så han bliver let forvirret igen. Det ser ud til, at det går over lidt op ad dagen. Nu er hans infektionstal så også steget lidt igen, og de mistænker igen, han har noget lungebetændelse og/eller han kan være på vej med den mavehalløj som naboen har, og som gør at de er isoleret. Af samme grund er besøg p.t. en speget affære, hvor man også selv er udsat.

Jeg er p.t. dårlig i forvejen med min svimmelhed og har også en snert af “noget”, så jeg skal ikke lige derop og have mere. Jeg var der dog meget kort i går, men håber, jeg og ikke mindst far slipper. Han er i forvejen svækket, så sådan en omgang skulle han altså nødig have. Pokkers osse!

Ellers prøver jeg, at bevare optimismen, men det er lidt svært lige p.t. synes jeg. Måske også fordi jeg selv er sløj og godt og grundigt træt af det! Prøvede at tage ned og træne forleden, meget forsigtigt! Det skulle jeg aldrig have gjort. Hvis ikke jeg var dårlig, så kunne jeg da blive det.

Men det bliver vel bedre på alle fronter – på et tidspunkt!! Mit eneste lyspunkt, er de fantastiske venner og de dejlige heste, og jeg prøver at tage på besøg, så meget jeg overhovedet kan overskue. I går kom min dejlige Neptune tilbage. Så jeg skal altså snart være “fit for fight” – send lige nogen vibes i alle retninger *S*

0

8 thoughts on “Hvordan det går…eller ikke går!

 1. Alle gode ønsker om god bedring til Jer begge, skal også lyde herfra. jeg kan godt forstå, du bliver bekymret igen-igen. og som vi har snakket om, er det ikke godt at flytte rundt med ældre forvirrede mennesker. Men sygehus væsnet kigger tit mere på penge end på, hvad der er godt for den enkelte. Desværre……….. God weekend og gode vibes!

  0
  • Karin – Det virker som om systemet går mere på, hvad der er lettest for personalet, end hvad der er godt for alvorligt syge mennesker. Jeg kan komme med mange eksempler. Både fra den her oplevelse, men også mine egne ture på hospitalet. Jeg ved sgu snart ikke, hvad det er for en verden. Tak for gode vibes – har behov.

   0
  • Erik, jeg har jo rendt til ørelægen med den svimmelhed, og nej den er ikke dignosticeret, det er det, der er problemet. De kan ikke finde en forklaring. Jeg skal scannes på mandag. Tak for gode ønsker til far. Det går langsomt fremad ser det ud til.

   0
 2. Jeg vil tilslutte mig det, som Helle skriver og håber også på det allerbedste for din far og dig! GOD BEDRING til ham og så sandelig også til dig 🙂
  Masser af gode tanker og gode vibes sender jeg til jer begge!
  Fantastisk billede for øvrigt 🙂

  0
 3. Øv det gør mig ondt for din far at han er lidt forvirret, men jeg tror det er meget normalt med ældre mennesker der har ligget syge meget længe som din far jo efterhånden har…. Det er værre hvis der støder en lungebetændelse til eller en virus…. det kan tage hårdere på ham end så meget andet.

  Sålænge hans forvirring går over op af dagen, så er det et eller andet sted okay… Jeg tror du skal passe på dig selv mere end din far nu…. Han er i gode hænder ven, og det er godt… Men du er alene, og skal selv det hele…. så nu er det allervigtigste at du passer på dig og sørger for at du ikke skal til at ligge også….

  Så herfra skal det lyde… God bedring til jer begge ,din far og dig….. Og en bunke gode tanker og helbredende vibes sendes til jer begge

  KH
  Helle

  0
  • Tak skal du have Helle. Ja det er ikke så sjovt, når ens far pludselig ikke kan kende en, når man kommer. Men det er blevet bedre igen siger de. Og ja jeg skal passe på mig, så jeg gør det kort 🙂

   0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.