Som frygtet

… var jeg ved at blive syg! Det opdagede jeg torsdag aften og har været syg lige siden. Derfor har der været stille her, og er noget endnu. Først igår holdt jeg fast føde nede, og har stadig feber og er godt og grundigt sløj.

Den anden patient (far), er stadig sluppet for maveonde, og det går langsomt frem fysisk. Dog bliver han stadig forvirret. Vi får se, hvordan senere i dag. Jeg vil under dynen igen. Jeg skal nok svare jeres søde hilsener, når jeg får det bedre. Men de luner og er læst!!

10 thoughts on “Som frygtet

  • Ja, det er lidt surt, men det bliver der ikke spurgt om, om det passer jo 🙂 Og det gør det jo aldrig. Det går bedre, men ikke 100% endnu. Tak for din søde hilsen. Knus

 1. Føj for den 🙁 … Håber du snart er frisk igen – Lyse og Gode tanker og vibes får du i hvert fald her fra 🙂 – og så til din far selvfølgelig!

  • Tak Marianne, jeg håber også snart, jeg er frisk igen, det er ikke lige det her oveni alting, udover alle de planer jeg har. Man skulle tro, jeg snart vænnede mig, men det gør man aldrig.

 2. Åhhhh det gør mig ondt for dig at du nu ligger syg ven, det var ikke det jeg håbede for dig…. Men så vil jeg sende dig en masse gode vibes og ønske dig en rigtig god bedring og håbe at du snart er på benene igen….

  KH
  Helle

  • Tak skal du have. Håbede det gik lidt bedre, men fik lige et lille bagslag i går aftes, så rask er jeg ikke endnu.

Der er lukket for kommentarer.