Godt nyt – update!


Warren Hill i Newmarket, som jeg efter planen genser sidst på året – glæder mig

Der er grund til krigsdans og at glæde sig. Patienten (far – ikke mig), har det væsentligt bedre, og udtrykker selv glæde over det. At sige at jeg er glad også, forslår vist ikke! Far spiser mere (ikke kæmpe mængder, men bare at han gør), og får fjernet sonden, han er ude af isolation fra i dag, og undgik maveonde (i modsætning til undertegnede) og bliver overskrevet til Tranehaven for gentoptræning torsdag, hvor han også er færdig med antibiotika. Der skal så lige være plads først. Så det er bare glædeligt.

Så skal jeg bare på benene. Det går lidt langsomt, men der er også kun gået en uge i morgen, og I kender jo mig. Det skal pr. definition altid tage lidt for mig. Sålænge det går over, så lever jeg med det. Det har jeg gjort et helt liv. Jeg prøver at hygge mig med tv, og så sover jeg meget. Det skal nok gå.

Jeg kan så nu, hvor det hele går bedre, trække vejret igen og begynde en form for planlægning. Der er en tur til Newmarket sidst på året , jeg glæder mig meget til , og så skal jeg have planlagt min tur til Berlin. For den VIL jeg på i år! Basta! Men first things first – helbredet. Jeg har iøvrigt fået tid til scanning på mandag, og får så besked hos ørelægen en uge efter.

Håber I har det godt ude i blogland. Jeg “humper” lidt rundt og læser, men får ikke skrevet alverden lige nu, og kan også mærke, at nu skal jeg ind og lægge ned. Men jeg synes, at I har været fantastiske til at støtte og opmuntre her under fars sygdom, og så skal I selvfølgelig vide, når det går godt! Jeg kan ikke takke jer nok, det har været hårdt!

6 thoughts on “Godt nyt – update!

 1. Glædeligt! Glædeligt! 🙂
  Godt at din far kan komme videre nu og få snarlig genoptræning på Tranehaven.
  Kan godt forstå, at du nu kan puste ud og tænke på dine egne rejseplaner også – rigtig godt at have noget at se frem til.

  • Tak Marianne! Ja det er glædeligt, helt bestemt. Far er allerede i dag kommet på Tranehaven. Ingen havde forventet plads så hurtigt, men super for far. Det dejlige vejr, fars bedring og min egen også giver lidt energi. Det synes jeg også var tiltrængt, jeg var ved at køre lidt flad synes jeg. Men nok meget normalt.

 2. Kæreste Deborah

  Hvor det glæder mig at læse, at din far har det bedre, at han spiser mere og forhåbentlig er ved godt mod, så mangler der lige dig men som du selv skriver…det kommer.

  Se det er jo gode ting at glæde sig over….. Og at du vil til Berlin, jamen glæd dig, jeg var der tilbage i ´81 og var utroligt forundret over hele den skønhed der hviler over det nu gamle vest Berlin, jeg har så ikke været der siden, men håber at jeg engang igen kommer derned.

  Jeg rejste dengang med toget, ned var det et dansk og hjem var det tysk med vanlig strikshed og træsæder….. og ja min rumpe var ret øm, efter en togtur på ca 14 timer, skulle have været 11, men vi blev tilbageholdt på Friedrichsstrasse tror jeg det var, i et par timer og igen i Rostock…. Og det kedelige udsyn, af et gråt ØstBerlin det gjorde ondt i hjertet at se, så jeg ville så gerne igen engang se det hele med nye øjne.

  Med alle gode tanker, og rigtig god bedring vibes ønsker jeg dig og din far en god dag…

  KH
  Helle

  • Ja, det er rart at have lidt at glæde sig til. Turen til Berlin synes jeg i særdeleshed er spændende. Og nu kan jeg begynde at planlægge den snart. Når jeg bliver helt frisk. Sidst jeg var der, var i 1969, så altså “et par dage” før muren faldt, og jeg husker lidt glimt fra det, men ikke meget. Som du kan læse længere fremme, så går det fremad for far, og han er nu på genoptræningscenter.

Der er lukket for kommentarer.