Mama Mia (2008)

Som sagt, så får jeg set lidt film, mens jeg ligger her og er syg. I går var det den her. Ja, jeg ved det, jeg er bagud 🙂 – So be it! Better late than never eller noget! Den stod i reolen, og jeg tænkte, at nu måtte det være.

What’s not to like! Hele tre yndlingsskuespillere (Streep, Brosnan, Firth), yndlingsmusik og dejlige græske omgivelser (okay en del er optaget i Marokko, men ellers Skorpelos, Damouchari, Pelion. og Skiathos, Grækenland)! Hvordan kan det andet end gøre en i godt humør? Det gjorde mig i godt humør.

Det er en glad, glad musical. Hver gang en ny sang starter tænkte jeg – “Hold da op, den elsker jeg også” og sådan blev det jo bare ved. Den musikalske side alene er jo fantastisk. Historien er – indrømmet – ret banal, men sød og hyggelig og det handler jo mere om musikken, som er skøn. Jeg hyggede mig, og det er der jo så også mange andre der har ved jeg. Og eftersom jeg er så langt bagud, så har du formentlig set den 🙂 – har du ikke, så gør det endelig. Humøret får en tak op – med garanti!

4 thoughts on “Mama Mia (2008)

  1. Det er da en rigtig sød film. Jeg er så heldig både at have set den, den engelske forestilling sat op i Odense OG sat op på min datters gymnasium, hvor hun sang i koret.

    • Ja jeg var ihvertfald dejligt underholdt. Nu du nævner den engelske forestilling, så mindes jeg stadig med FRYD den originale opsætning af Chess, som jeg var så heldig at se. Helt fantastisk!

Der er lukket for kommentarer.