Lidt updates!


Set fra Kystvejen lige før Skovshoved Havn, kommende fra byen, fra sidst jeg lavede aftenøvelser

Det går fremad for alle patienterne. Også mig, omend jeg ikke er frisk endnu, så spiser jeg dog normal mad nu, og væsentlig mindre dårlig. Jeg skal dog ikke vippe meget med ørerne før jeg bliver dårlig og svedt og utilpas. Så jeg tager det helt stille.

Her til aften kørte jeg lige et smut til den gode grønthandler, og så havde jeg Emil med bagi, og så var vi ligesom i bilen, og kørte forbi Skovshoved Havn. Der var helt vildt flot, og selvfølgelig skulle jeg have medbragt kamera. Jeg gad bare ikke, og det fortrød jeg selvfølgelig. Håber på en chance igen imorgen måske. Selv på en relativ kort tur, kan man få fotoideer må jeg erkende.

Den anden patient – far, har det også meget bedre og er d.d. overflyttet til Tranehaven (lokalt genoptræningscenter). Han har siddet oppe og spist sin aftensmad, og var nu gået i seng igen. Så nu håber vi på fortsat fremgang. Han havde fået stegt flæsk, og det havde bekomt ham, omend han ikke havde spist så meget.

3 thoughts on “Lidt updates!

 1. Hvor er det godt, at der allerede var plads til din far på Tranehaven her torsdag 🙂 – og godt at du har fået det bedre.
  Og du kan tro jeg kender det med kameraet. Jeg har et par gange ikke taget det med mig, når jeg skulle ud og har selvfølgelig spottet de flotteste motiver – men uden kamera får man jo kun billedet med hjem i tankerne 😉
  Så nu har jeg altid mit kamera med, uanset hvor jeg skal hen, for man ved aldrig hvornår et godt motiv dukker op!

 2. Hvor dejligt med lidt fra begge patienter, glæder mig at det går bedre for jer begge 2….
  Sender jer mange tanker og gode vibes i håbet om en snarlig bedring til jer begge din far og dig

  KH
  Helle

Der er lukket for kommentarer.