Weekendblues!

Vejret fejler ikke noget. Det er lige så smukt som i går, og dagen burde være tilbragt enten i stalden (morgen/formiddag) og senere ude og fotografere et eller andet spændende. Istedet bliver dagen i dag og sikkert også i morgen tilbragt på sofaen. Jeg er stadig ikke frisk, og har nu fået feber igen. Øv! Godt og grundigt træt af det. Nu troede jeg lige, at det gik fremad. Det var så kun til dels. Vigtigt er det selvfølgelig at man ikke længere ligger i hed omfavnelse med toilettet, men når man stadig har uro i maven og er sløj og mat og har feber, så….rask er jeg ihvertfald langt fra.

Må prøve at finde en af mange gode film frem og prøve at finde det positive. Det er lidt svært, men selvfølgelig glad for, at det går bedre med far. Selvom jeg kunne vakle over og besøge ham, vil jeg selvfølgelig ikke gøre af ren skræk for at smitte ham. Så jeg skal være helt og aldeles rask inden jeg skal derover. Håber jeres weekend bliver bedre end min. Fordelen ved lille hunden er jo, at selvom jeg har lyst til at grave mig ned, skal han ud, så jeg har lige været ude med ham i det dejlige vejr. En lidt blandet fornøjelse netop fordi jeg er sløj, men hold da op, det er flot derude. Nyd det for mig.

0

4 thoughts on “Weekendblues!

    • Tak jeg nåede nu at nyde det også, da vi (Emil og jeg) var ude til aften, og jeg tog kameraet med. Så jeg har da fået en lille smag af det. Tak håber altså også på god bedring snart.

  1. Uf, hvor er det irriterende for dig, at du stadig er sløj. Håber du hurtigt bliver frisk – så du kan besøge din far 🙂

    • Ja nu er det ved at være irriterende faktisk! Men der er ikke at gøre ved det, det må jo gå sin gang. Det kan ikke forceres, sådan er det bare.

Der er lukket for kommentarer.