De små slotte

I går aftes gik vi (Emil og jeg) en god tur. Jeg kan jo ikke springe over hvor gærdet er lavest hver gang, så…. altså helt til Slotsalleen. Jeg har for efterhånden nogle år siden taget fotos der om sommeren, og nu kom vi alligevel forbi og havde kameraet med. Det er vitterligt små slotte de fantastiske villaer, der ligger som hvide perler lige et spytkast fra vandet.

Jeg ved snart ikke hvilket en af dem, jeg ville have, kunne jeg vælge. Men eftersom det også er i den grad hypotetisk, behøver jeg ikke bryde min hjerne med det. Om ikke andet, kan jeg nyde dem, når jeg går forbi – og det gør jeg. Der kommer flere fotos sædvanligt sted senere.

2 thoughts on “De små slotte

  1. Jeg kan nu godt se dig i en af de små slotte en dag 😉 – drømme kan gå i opfyldelse…
    Og jeg kender godt Slotsalleen og det er nogle umanerlig smukke villaer, der ligger der!
    Rigtig gode billeder du har taget af dem nu, som tidligere – så lige resten af dem, du linkede til 🙂

    • Tusind tak Marianne! 🙂 Jeg tror faktisk ikke engang jeg ville orke, at have sådan en kasse, for nu at være helt ærlig. Så skulle jeg da have tjenende ånder på hver finger. Så gad jeg også godt. Det kræver en meget rig og meget gavmild mand, og hvor finder man så lige ham. Men det er nogle fantastiske villaer.

Der er lukket for kommentarer.