Metal og/eller mental træthed

Jeg ved snart ikke, om det er det ene eller det andet. Jeg synes, jeg er træt. Helt ekstremt træt. Først og fremmest er jeg selvfølgelig træt fordi jeg er småsyg stadig, og ikke mindst af at være det. Sådan meget træt.

Det er ikke det eneste der trætter. Hele situationen omkring far, er uanset at det går så meget bedre, stadig (for mig ihvertfald) utroligt stressende. Og det er der ikke meget forståelse for hos visse personer. Jeg er stadig utroligt glad for alle dem, som har vist og stadig viser omtanke, omsorg og betænksomhed på den konto. Det er der så desværre også “nogen”, der ikke gør, og det gør mig utrolig gal, men det trætter også. Og er der noget, jeg ikke har brug for, så er det at få hevet noget energi, jeg ikke har i forvejen. Argh! Det var lige et surt opstød!

Jeg prøver at være positiv, men jeg synes lige nu, det er en kamp at bevare den, men det er helt sikkert fordi kræfterne svigter mig. Så bliver det sådan. Og stresser jeg, er det også sværere at blive rask. Det ved jeg af erfaring, og det stresser mig og så kører den onde cirkel! Måske jeg skulle gå ud og få noget frokost og så bare smide mig på sofaen og prøve at give slip og slappe af? Håber jeres søndag er fredelig og stressfri.

4 thoughts on “Metal og/eller mental træthed

  1. Ja jeg fik slappet af, og dagen efter, så fik vi styr på meget af det, der stressede, nemlig mappen der var væk. Og hvis man åbner munden har folk også større forståelse. De kan ikke altid selv tænke langt nok eller gætte sig til. Ret skal være ret.

  2. Jeg håber at du uanset hvad fik slappet af, får givet dig selv den frihed og blive rask, passer på dig selv og er der for din far når dette her er sket…. Husk din far er i gode hænder nu, og du behøver måske ikke besøge ham hver dag, men kan måske nøjes med at ringe til han den du ikke kommer.

    Du kan ikke bruge til noget at nogle svigter, men du kan bruge det til at sortere lidt i vennerne m.v. Bruge det til at blive mere egoistisk ..tænke på dig og kun på dig ….

    Ønsker dig det bedste …
    KH
    Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.