Mandag godt begyndt

Meget kan man sige, mandag er gået godt og ugen skudt godt igang. Der var ellers krise i det lille hjem, og ovre hos far på Tranehaven. Ikke på grund af far, som har det strålende (mere om det senere), men på grund af noget helt andet. Dagen før far skulle derover bad han mig på telefonen tage alle hans papirer, regninger og ting og ikke mindst hans telefon med derover. Selvfølgelig skulle han have det over. Men jeg lå jo syg og ville ikke smitte ham, så jeg afleverede det dagen før. Det var efter receptionen var lukket. Så henvender man sig oppe på afdelingen. Det gjorde jeg så, og fik fat på en meget sød dame, der tog imod og lovede at låse mappen inde. Jeg tog hjem og gik selvfølgelig ud fra, at så var der ikke mere i det.

Wrong! De kunne ikke finde mappen, da far så landede derovre. Så var gode dyr rådne og noget for det var jo noget af et cirkus med alle de regninger, jeg så skulle genskabe, ringe rundt og også hans telefon. I forvejen var humøret ikke for godt, og udsigten til det her bøvl gjorde ikke sagen bedre. I går havde jeg så fat i dem, både på 1. og 2. sal og den var helt sikkert ikke på 2. sal. Da jeg afleverede, vidste jeg ikke, hvor far skulle være. Og indrømmet, jeg kunne faktisk ikke huske, hvilken etage, jeg afleverede på. Men SÅ stor er Tranehaven altså heller ikke. Nå men aftalen blev, at jeg skulle tage til scanning idag og så komme derover. For enten kunne den være låst inde i receptionen, eller også var den på 1. sal. Det viste sig, at den var på 1. sal og de fandt den inden jeg dukkede op. Lykken ville ingen ende tage.

Jeg var til scanning i morges efter at have gået med Emil. Det var et superflot sted Center for Rygkirurgi i Hellerup, og en rigtig sød læge jeg talte med. Det var hverken svært eller ubehageligt på nogen som helst måde og resultatet lander hos min ørelæge om en uges penge, hvor jeg har en tid.

Bagefter kørte jeg så til fars lejlighed for at se efter post. Og så var jeg lige forbi hans naboer, som jeg også kender og holder meget af. De kunne jo så fortælle, at de havde besøgt far fredag, og hvor meget bedre han nu så ud. Det var jeg jo rigtig glad for at høre. Efter en kop te og en god snak kørte jeg så til far. Og sikke en forskel. Det er den gode gamle far. Lidt dårligere gående (rollator, som han jo smider på et tidspunkt), men med farve i kinderne, snakkende og helt sig selv. Der er stadig små udfald på hukommelsen og stedsans, men det er så vidt jeg kan dømme, bare lige det sidste, der mangler, udover bentøjet. Far træner med fys om formiddagen og da jeg kom igen senere (efter have været ovre og betale regninger og købe ham en avis!), sad han ude på gangen og havde trænet igen!!! Imorgen skal han klippes, og jeg har lovet at komme forbi med en anden barbermaskine, så han kan blive barberet også. Så det hjalp altså væsentlig på mit humør. Helt utrolig dejligt at se.

Her hos mig, så er jeg stadig ikke helt frisk, men blev enig med mig selv og fars nabo om, at jeg helt sikkert ikke smitter mere. Svimler gør jeg også stadig, og det er næsten det værste. Ved ikke helt, hvad jeg skal gøre hestemæssigt, for jeg er ved at få pip af ikke at komme i stalden, men jeg tænker, jeg starter med, at tage ned og prøver at nusse lidt om Neppe, for ham kender jeg. Men så gør jeg det eftermiddag, så er der ikke så meget pres på. Så jeg prøver at gå i gang igen stille. For nu begynder det altså at haste, og hele banen summer nu – det ved jeg jo, for jeg er efterhånden jo også en gammel cirkushest i det game, helt borset fra, at jeg gerne vil. Men jeg skal have det bedre end jeg har i dag ihvertfald, for jeg er mast i hovedet i dag. Nu vil jeg lave noget aftensmad og slappe heeelt af. God mandag aften til jer.

0

4 thoughts on “Mandag godt begyndt

 1. Man får da et chock ved at høre at “de ikke kunne finde mappen” – nej, altså. Men vi er jo også meget tillidsfulde i DK – vi har i min generation stort set kunnet stole på alt og alle. Eneste gang jeg har været udsat for tyveri her, var en havegreb, som blev stjålet fra haven.

  Hvor er det godt at han er gående og træner – jeg er faktisk imponeret!

  • Ja Donald, jeg var da også så godtroende, at jeg ikke anså det for noget problem. Og de fandt den så også, men hvordan det kunne tage så lang tid, forstår jeg ikke. Men det vigtigste var, at den dukkede op 🙂

   Jeg kan ikke huske, at jeg har fået stjålet noget, men vi havde på et tidspunkt rigtig mange ting, der forsvandt i stalden. Det var så en bestemt person der stod for det, så det er vi ovre igen heldigvis! Min mor fik engang stålet sin pung op ad tasken inde i byen. Hun blev også helt parnoid efter den tid med hensyn til hendes taske. Også rigtig ubehageligt.

 2. Dejligt at høre, at det går så fint fremad med din far 🙂
  Jeg ønsker jer begge en god tirsdag!

  • Tak skal du have. Det hár været en rigtig god tirsdag omend jeg er noget træt må jeg sige. I morgen står den på afslapning, kun afbrudt af hundeluftning.

Der er lukket for kommentarer.