Amazing Alison!

Jeg faldt over en koncert med Alison Balsom sådan helt tilfældigt forleden. Jeg elsker også klassisk musik, som nogen ihvertfald ved. Og jeg har altid elsket blæsere, både i klassisk musik og ellers.

Det er ikke så ofte man ser en kvindelig trompetist, og slet ikke en så dygtig som Alison. Hun har vundet et utal af priser og spiller i den øverste video til British Classical Awards 2009 og den nederste, er faktisk en del af den udsendelse, jeg så med hende. Hende skal jeg have noget med, det er helt sikkert. Fantastisk er hun.

Alison Balsom på Wikipedia

Alison Balsom website

0

2 thoughts on “Amazing Alison!

    • Donald, jeg forstår ikke helt din kommentar – jo første del, men “det er der sikkert mange grunde til”? Den kan jeg ikke helt forholde mig til. Hvilke grunde? Det lyder som om, du har nogle forestillinger omkring det? Og så fortæller du ikke, hvad du synes om det iøvrigt?

Der er lukket for kommentarer.