Koldt og blæsende, men forår

Enil og jeg kørte op ad Strandvejen og stoppede ved Springforbi i dag. Det er koldt og blæsende, men solen skinnede, og det var rart nok at gå en tur, omend den ikke blev hverken der, hvor jeg havde planlagt og heller ikke helt så lang. Men vi gik da en tre kvarters penge, og det må være godt nok.

På vejen tilbage var vi lige forbi de firbenede og sige hej, og så hjem. Nu er jeg moden til sofaen, hvor jeg har tænkt mig at blive i dag. Der kommer mere fra Springforbi senere.

5 thoughts on “Koldt og blæsende, men forår

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Ah – hvor er det smukt. Jeg kan pludselig se det for mig, Springforbi med forårets magi, set af (mine) barneøjne, der kom fra Frederiksberg og Vesterbro, vinterens våde asfalt, og byens mørke “cityscapes”, gårdens leg, og skolens tunge luft af 600 børn presset sammen på 5 etager.

  • Der er rigtig dejligt deroppe. Der er flere fotos på vej lige om lidt. Jeg kan godt forestille mig, det må have virket helt vildt fantastisk, ovenpå alt det by og mange mennesker presset sammen.

 3. Dejligt at I tog op ad Strandvejen og gik en tur ved Springforbi, som er et meget specielt og skønt sted, synes jeg.
  Ja, man får sandelig frisk luft, når man er ude i dag, hvilket jeg også har været 😉 – sikke en blæst!
  Men så er der heller ikke noget bedre end at få en kop varm kaffe, når man er kommet hjem igen.

  • Det må man sige, man gør. Og vi har lige været ude igen. Så har fået mere end rigeligt i dag 🙂

Der er lukket for kommentarer.