Blandede fornøjelser

Foto’et er fra igår, og tro mig, sådan startede dagen ikke. Jeg stod tidligt op og var i stalden klokken lidt over 7. Det var første gang i umindelige tider, og det var rart omend, jeg stadig er hundesvimmel indimellem. Med pauser og holden mig fra visse aktiviteter, så gik det, men kun lige. Jeg fik gjort Simbad til en galophest igen. Han lignede en tam vild efter at have været på landet, og det var dejligt at omgås den smukke dreng igen.

Neppe fik også en børste, og han skal også til frisøren, men det bliver en af dagene. Hans man er ekstremt tyk og temmelig lang også, så jeg orkede ikke lige mere i dag. Men han skal nok blive fin også. Til gengæld fik han masser af knus og kram og jeg fik masser af kys af ham i håb om Polo, som jeg selvfølgelig havde glemt i min anden jakke. Han fik gulerødder i stedet, og det kan bestemt godt bruges også. Udover de to, havde jeg også fornøjelsen af to af vores nye drenge i stalden Mink’s Be Soldier og River Dance. Flinke fyre begge to. Vi var også et par ture på banen, og det var en grå affære i dag og temmelig diset. Rigtig snasket og indimellem kom der slud. Men senere blev det rigtig fint vejr.

Bagefter kørte jeg hjem, og gik i bad, og så skulle jeg over til far. Jeg havde på vej hjem også været forbi boghandleren og købe et par småting til ham. Og jeg vil så tage bilnøglen og køre. Væk var nøglerne! Jeg når at gå helt i panik og styrte rundt som en forvildet hovedløs høne. Indtil jeg som det sidste kigger i nøgleskabet, hvor de jo rent faktisk skal hænge!!! Indsæt selv rødmende smiley! Godt jeg fandt dem og så afsted over til far, der også grinede godt af mig.

Senere var det tid til lidt gåtur med Emil og aftensmad, og NU vil jeg ind og slappe af. Far er skemalagt til at komme hjem tirsdag 🙂 Dog med hjemmehjælp og sygeplejerske og rollator (midlertidig), men pyt med det, han glæder sig til at komme hjem. Og det kan jeg godt forstå. Han skal stadig gå til optræning derovre et par gange om ugen.

0

6 thoughts on “Blandede fornøjelser

 1. Først Tusind tak for det dejlige forårsbillede. Du er en knag til at tage billeder. Det må have været skønt for dig igen at være i stalden. Bare det at være i atmosfærer igen, må være en dejlig fornemmelse for dig. Du trænger i høj grad også til at se andet end en syg Far.

  Når det er sagt og skrevet, glæder det mig meget, at din Far er blevet så frisk igen. held og lykke med “Planen” når han vender hjem.

  Rigtig god weekend til jer begge to plus Emil, som bliver i “Den syvende himmel” når han ser din Far.

  • Selvtak skal du have for de pæne ord. Det glæder mig, du nyder fotos. Det er dejligt at komme i stalden igen og få en snert af normalitet igen. Det skal jeg også i morgen og derfor skal jeg snart i seng, for jeg er dælme træt, og jeg skal tidligt op i morgen. Ja det bliver lidt sjovt at se, hvordan han reagerer, når han ser far lille hund. Også rigtig god weekend til dig og dine 🙂

 2. Kæreste Deborah, hvor det glæder mig meget at din far er så rask at han kan komme hjem i eget hjem, selvom det er med hjælp, så kommer han hjem til de kendte ting… Det får man det jo trods alt bedre af at være ved, jeg håber så også at du snart er på benene igen…. så I sammen kan få et dejligt forår uden flere sygdomstegn…

  God weekend kære…
  KH
  Helle

  • Tak skal du have min ven. Det glæder også mig kan du tro. Rigtig meget endda. Faktisk har jeg ikke været svimmel i dag, og det er altså første gang i evigheder, så det kunne da være skønt om det er ved at give sig også. Også rigtig god weekend til dig.

 3. Det bliver dejligt for din far at komme hjem igen snart – ude godt, hjemme bedst! Og det lyder som en god genoptrænings- og plejeplan, der er lagt for ham og godt med rollator for en tid, til han føler sig helt sikker til bens igen. 🙂

  • Det bliver rigtig godt, er jeg sikker på. Han vil gerne hjem, og det i sig selv synes jeg, er et godt tegn. Han får også sygeplejerske, der kommer og ser til ham. Så han er helt sikkert i gode hænder. Og selvfølgelig vil jeg se til ham ofte, også fordi jeg jo har bilen og let kan gøre det.

Der er lukket for kommentarer.