Drømmehuse i Springforbi

Da jeg var i Springforbi i går, kom jeg forbi nogle af de huse, jeg elsker allermest deroppe. Desværre er de tre af dem slet ikke beboede, men omlagt til erhverv. Rigtig synd og skam for så smukke huse. Det næstsidste er omlagt til galleri. Efter min mening, er disse huse skabt til at blive boet i, og ikke til firmadomiciler. Men det er så bare mig. Det hvide og det røde nederst, er favoritter så langt jeg kan huske tilbage, og de ligger også side og om side. Det ene skønnere end det andet. Desværre nok også rigtig dyre at sidde i. Det nederste kan lejes, men altså som erhverv. Jeg gad godt bo i det 🙂 – igen forudsat, masser af penge og hjælp til at holde det.

4 thoughts on “Drømmehuse i Springforbi

  1. Ja, jeg kunne sagtens se mig selv bo i alle fire fantastiske huse ;), men mit yndlingshus er nr. 3, tæt fulgt af nr. 1 – og du har helt ret; disse huse skulle være til beboelse og ikke til firmaer, selvom det selvfølgelig må være helt fantastisk steder at gå på arbejde hver dag 🙂

    • Jeg kunne også sagtens se mig selv i dem alle, og det helt ud til vandet er fantastisk, men er det, hvor der nu er galleri 🙁 Vi får se, hvad der kommer i de andere, som endnu ikke er besat.

Der er lukket for kommentarer.