Drøn på og vilde indkøb

Der har været fuldt drøn på i dag. Jeg har vitterligt fistret rundt som den berømte flue i en flaske i dag. Men jeg har også nået meget, og er selvsagt vildt træt nu. Først en tur til stalden og hilse på, da jeg alligevel skulle gå med Emil til morgen. Så hjem og smide ham af, for at køre videre på alle de ærinder, jeg havde sat mig for, jeg skulle nå i dag.

Først var det optikeren for tjek og nye linser. Så over og handle noget undertøj for far, og på vejen skulle jeg så også forbi boghandlen for en gave til en veninde, der har fødselsdag i dag. Så kørte jeg til fars lejlighed og hentede post, og så et smut til Jysk, som har udsalg. Da jeg i sin tid flyttede hjemmefra, fik jeg en dyne af min mor. Den har jeg endnu. At sige, den er træls, er vist lige det udtryk, der dækker, og jeg har aldrig fået en ordentlig ny dyne. NU skulle det være. Med de næsten 3.000 kr. jeg fik tilbage i varme, mente jeg nok, det kunne forsvares. Altså drog jeg afsted. Jeg havde egentlig en i mit hoved, som jeg havde set på forhånd, men jeg var også åben for rådgivning, for når jeg nu skulle have, så skulle det altså også være ordenligt omend på udsalg. Jeg fik en der var dobbelt så dyr, som den jeg havde set på, men det er okay. Derudover købte jeg også en sommerdyne og et sæt nyt betræk. Så jeg vil formode og håbe, jeg sover som en prinsesse i nat 🙂 Derefter var jeg et andet sted efter en gave til min hr. fader som jo også fylder år snart, og på vejen hjem var jeg i ALDI. De har nemlig en negativ scanner (kan også scanne dias og fotos) i øjeblikket, og den nappede jeg en af også. Jeg har sådan cirka en trillion negativer og fotos der skal scannes, så….. Nu får vi se. Nu har jeg ihvertfald “dyret”.

Så hjem og læsse af og hente lille hund og afsted igen. Denne gang over til far, som var glad for at få besøg. Han var ovre i vinduet og se os køre og se Emil som han ikke har set jo i 1½ måned ca. Så drog vi hjemover og Emil fik mad, og så skyndte vi os videre. Jeg har en god veninde, der har fødselsdag i dag, og det og stalden kunne forenes, så der tog vi ned og afleverede en lille hilsen og fik en sludder med alle dernede. Det nyder vi meget – ikke mindst Emil, der er helt vild med at komme i stalden.

Nu har jeg fået et hårdt tiltrængt bad, kylling, karry, og ris og et glas vin. Og det kan altså ikke vare længe inden den nye dyne skal testes incl. nyt betræk. I morgen er planen stalden og ellers skal der vist gøres rent her, til op til flere forkromede guldmedaljer. Iøvrigt har jeg to veninder mere, der har fødselsdag i dag, så jeg har været på telefonen for at lykønske der også. Nu afslapning. Dagens helt vildt possitive udover at være i stalden, er at jeg stort set ikke har været svimmel idag for første gang i…. ja evigheder! Kan I have en dejlig weekend.

8 thoughts on “Drøn på og vilde indkøb

 1. Det glæder mig så meget at læse at din far kommer hjem til sig selv, det er en betydelig fremgang og tro mig når man er hjemme så kan man meget mere i sine vante omgivelser…. det ved jeg fra mig selv, men også fra min mor….

  En skøn Blog at læse din glæde stråler ud af den … Tak fordi du deler ud af den..

  KH
  Helle

  • Tusind tak Helle. Far er også utroligt glad for at være hjemme igen, kan jeg love dig. Og det går også godt. Så alt vel. Jeg er glad for, du nyder bloggen, så det var så lidt 🙂 God weekend til dig. Kh Deborah

  • Tak Erik, jeg har en scanner til fotos og andre ting, men ikke der kan negativer, så det bliver spændende. Foreløbig har jeg ikke nået at pakke den ud, men som du siger, når man først kommer igang. Suk!

 2. Sikke en spændende og aktiv dag Deborah – og tillykke med din nye dyne(r) 🙂
  Hvor er det godt, at du ikke har været svimmel i dag; det går den rigtige vej.
  God weekend!

  • Tusind tak Marianne. Jeg er også glad for, at det lader til at svimmelheden er på retur igen. Jeg skal dog stadig ikke bukke mig, men det er okay. Håber også din weekend har været god. Og dynen – er fantastisk, jeg ELSKER min nye dyne.

 3. Sikke travlt du har haft, og godt at høre at det stadig går bedre med din far. Rigtig god weekend

  • Tak skal du have min ven. Ja det var en travl dag, og imorgen får jeg endnu en. Ja det er skønt, det går bedre med far. Håber også du har haft en god weekend.

Der er lukket for kommentarer.