Den pizzaspisende patient :-)

Patienten er kommet hjem i dag. Jeg var lidt nevøs for det, for egentlig var jeg usikker på, om far var klar til det. Af samme grund sov jeg næsten ikke i nat! Men hjem kom han klokken ca. 11 i formiddag, ledsaget af ergoterapeut (som var rigtig sød og helt lige gammel med undertegnede).

Vi fik en snak om diverse greb og hjælpeforanstaltninger, fik prøvet trappegang (det er far faktisk langt bedre til end frygtet), og en kop kaffe og en sludder fik vi også. Dog kan far godt se, at han måske lige skal finde sine ben og øve trappe lidt mere, før han får lille hund hjem. Så han bliver her lidt endnu.

Efter far og jeg havde indtaget frokost, så kørte jeg hjem. Helt smadret var jeg, men fik da hvilet lidt. Og så havde jeg lovet at komme igen til aften, hvor min søster også kom, og så ville far gerne at vi spiste pizza sammen. Det gjorde vi så 🙂 Og her ses den glade hjemkomne patient indtagende pizza. Og det med god appetit. Lidt over en halv pizza spiste far (dertil skal så siges at min søster ikke fik efter ønske, og far og jeg delte). Det var ham så vel ondt, og dejligt at se ham så frisk selvom han selvfølgelig stadig er træt. Heldigvis har jeg nu tro på, det nok skal blive godt med lidt tid og hjælp, skal det nok ende, hvor det skal.

Jeg tror roligt, at jeg også på hans vegne kan takke for mange varme hilsener, tanker, besøg og gode energier her under hans sygdom. Ihvertfald får I igen min største tak allesammen. I har været fantastiske, og uden jer, havde jeg aldrig klaret det. Men som I kan se, så nyttede alle jeres gode energier. Tusind tak – og ja far har givet tilsagn til visning af hans åsyn her!

12 thoughts on “Den pizzaspisende patient :-)

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. STORT velkommende hjem til din Far. Han ser rigtig godt ud. Og for os, som ikke har set ham rigtig længe, vil jeg lige sige, at han ligner sig selv, som altid vi har set ham.

  Kanon gode billeder. Specielt det, hvor han spiser.
  Held og lykke med den videre genoptræning.
  Knus og kærlige tanker fra Falster.

  • Tusind tak Karin. Han er dog væsentlig tyndere, men det gør ikke noget. Det var godt, han havde noget at tærre på, ellers havde han lignet noget, der var løgn nu. Rigtig god weekend og knus fra mig

 3. Ja, Velkommen hjem til din far! 🙂
  Dejligt at se et foto af ham og se at han har det bedre – og det må være så rart for ham at være hjemme igen i sit eget hjem og omgivet af sine egne ting.

 4. Hvor er det skønt at se din far er på benene igen, og at han nu er i eget hjem… Jeg håber det nu går endnu bedre fremad og at han snart kan endnu flere ting selv…. Så et kæmpe Velkommen hjem skal lyde herfra…

  KH
  Helle

  • Tusind tak Helle også for din varme og søde hilsen. Jeg er også glad for det, kan du tro. God weekend til dig også.

 5. Hvor skønt at læse, Deborah. Dejligt at din far er hjemme igen og ved godt mod.
  Stort knus til dig, og pas på dig 🙂

  • Tusind tak Margrethe. Det er nemlig godt. Også et stort weekendknus til dig. Og ja, jeg skal passe på mig!!

Der er lukket for kommentarer.